In de zomer kunnen we weer met blote benen naar het werk. Hoe je dit op een stijlvolle manier doet, laat ik je zien met deze 2 leuke zomerse business looks.

Zwarte rok met witte blouse

Zwart en wit is een combinatie die ik zelf erg mooi vind. Afgelopen herfst kocht ik het zwarte rokje bij Nikkie, de rok is helaas niet meer te koop, maar dit is wel een mooie vervanging ervoor. Ik ben echt gek op de rok en draag hem dus zowel zakelijk met een mooie blouse erop als casual met een leuk t-shirtje. De witte blouse die ik heb is van Japan TKY, die is er helaas ook niet meer en wegens het feit dat ze weinig verkooppunten hebben was het googlen lastig, maar ik weet wel dat AW Essentials een vergelijkbare blouse heeft. Ik draag hier mijn zwarte Isabel Marant schoenen bij alleen dit vonden ze op stage niet zo gepast, dus jij kan beter voor pumps kiezen. Als klein detail heb ik er nog groene sokken van Happy Socks aan toegevoegd.

Lees ook: De mode musthaves voor herfst en winter 2019/2020

Koker rok en ruffle blouse

Wat is er nou niet zakelijk aan een koker rok? Ik zou het niet weten. Ik moet mijn lieve buurvrouw bedanken voor het lenen van de rok, want hij is niet van mij. De top zelf is helaas niet meer te koop, maar om je een idee te geven hoe de koker rok leuk te stylen is, wilde ik hem er toch bij doen. Ik heb helaas ook geen vergelijkbare blouse gevonden. De rok is van het merk Jane Norman. Deze slippertjes van Bata mag ik wel aan, dit draag ik dan maar tot de tijd dat Eric mijn pumps mee neemt.

Wat zijn jouw favoriete zomerse business looks?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x