Zo kan je makkelijk geld verdienen met BrandBassador

Geld verdienen met social media is iets waar veel mensen van dromen. Maar wist je dat dit een stuk eenvoudiger is dan het lijkt? Er zijn veel samenwerkingsplatformen speciaal voor bloggers en influencers. Een van de platformen die ik vaak gebruik is BrandBassador. Een laagdrempelig plaform waar je je kan aanmelden vanaf 500 volgers. Over dit platform vertel ik je graag meer.

BrandBassador

BrandBassador is een app voor Apple en Android. Via deze app kan je een account aanmaken en kan je samenwerken met merken zoals, NA-KD, Ideal of Sweden, Hunkemöller en Desenio. Kortom allemaal populaire merken waarmee je eenvoudig kunt samenwerken. De samenwerkingen zijn persoonlijke affiliate codes, gratis producten, betaalde posts, cadeaukaarten of punten. Soms kan je ook een paar dollar verdienen door een foto te liken, een review te plaatsen etc.

Je kan je eenvudig aanmelden voor de merken. Dit doe je door naar het merk te gaan en vervolgens een leuk stukje tekst te schrijven. Let op dat je wel een leuk stukje schrijft en in het Engels. De merken krijgen veel aanmeldingen, dus zorg dat je leuk genoeg bent zodat ze jou kiezen.

Affiliate codes

Zodra je bent aangemeld bij een merk dan kan je beginnen met het aanmaken van een affiliate code. Kort gezegd is dit een code die jouw verkopen bijhoudt en over die voorwaarden krijg je een x%. Meer over affiliate marketing lees je in deze blog. Het percentage is afhankelijk van het merk en van het level dat je hebt. BrandBassador werkt met verschillende levels: Bronze, Silver, Gold en Diamond. Hoe meer verkopen je doet, hoe hoger het level en hoe meer je kan verdienen.

Om uitbetaald te kunnen worden is het van belang dat je minimaal level gold hebt behaald. Vanaf $50 (ja via BrandBassador gaat het in dollars) is het mogelijk om je uit te laten betalen. Dit gaat door middel van Payoneer, maar gezien de commissie van $3 die zij inhouden is het aan te raden om pas uit te betalen met $100. Meer is namelijk niet mogelijk.

Gratis producten

Is het niet zo’n beetje de droom van ieder meisje? Het ontvangen van gratis producten? Via BrandBassador is het mogelijk. Ik moet hierbij wel opmerken dat er vaak een run op de producten is, dus de kans dat je van alles gratis krijgt is gegarandeerd. Op het moment dat je wel mee mag doen aan een campagne staat er in de opdracht beschreven wat er van je wordt verwacht. Deze samenwerking kan je altijd combineren met je affiliate code, vaak is dit nog verplicht ook. Dus zo kan je direct nog wat extra geld verdienen.

BrandBassador

Betaalde posts

De laatste manier om geld te verdienen is door middel van betaalde posts. Hierbij is het van belang dat je wel zelf een product  hebt zodat je deze op de foto kan zetten. Bij deze posts geldt dat het geen vet pot is en je betaald wordt aan de hand van een paar cent per like. Het is dus extra van belang om veel likes te krijgen, daarnaast zit er een drempel op betreft het maximale bedrag wat je kan krijgen. Wel is ook deze post te combineren met een affilate code, dus als je volgers veel kopen kan je hier veel geld mee verdienen.

Cadeaukaarten

Naast echt geld kan je ook cadeaukaarten verdienen. Dit krijg je ook door het doen van bepaalde missies. Deze cadeaukaart kan je vervolens opzetten naar een kortingscode zodat je in de betreffende webshop wat leuks kunt kopen. Daarnaast is het ook mogelijk om je geld om te zetten in een cadeaukaart, het voordeel hiervan is dat de uitbetaling hoger ligt. Mocht je dan toch nog iets nodig hebben, dan is dit een leuke manier om geld te besparen.

BrandBassador punten

Naast het aantal verkopen is het aantal punten ook van belang om een level hoger te komen. Per verkoop krijg je ook een aantal punten, hoeveel is afhankelijk van de comissie die je verdient. Maar naast verkopen krijg je ook punten door een keer een foto te liken. De punten zijn van belang, maar ik zou je niet aanraden om hier veel mee te doen als je ze niet nodig hebt voor een level hoger.

Team opbouwen

Via BrandBassador kan je ook een team opbouwen. Dit is een leuke manier om echt 100% passief geld te verdienen. Op het moment dat iemand zich bij BrandBassador aanmeldt via jouw link, zit hij/zij automatisch in jouw team. Op het moment dat die persoon geldt gaat verdienen krijg jij 20% van de commissie. De persoon zelf merkt hier helemaal niks van, maar jij kan er wel lekker mee verdienen. Super leuk meegenomen dus en echt de moeite waard om ook hier aan te werken. Zelf verdien ik het meeste op deze manier.

Ben jij helemaal overtuigt van BrandBassador en wil je meer geld gaan verdienen met je social media? Meldt je dan vooral aan en kom gezellig in mijn team!

Werk jij al met BrandBassador?

Lees nu ook

3 tips om jouw financiële processen beter te maken

3 tips om jouw financiële processen beter te maken

Als ambitieuze ondernemer wil je alle processen in je bedrijf zo goed mogelijk geregeld hebben. Zeker processen waar je niks mee te maken wilt hebben, zoals de boekhouding en belastingaangiften. Oké voor mij is het mijn werk, maar ik weet dat dit voor jou anders ligt....

Lees meer
Tips om te beginnen met beleggen

Tips om te beginnen met beleggen

Beleggen, je hoort er steeds meer mensen over. Is dat niet eng? En heel ingewikkeld? Goed nieuws: je kunt beleggen zo ingewikkeld maken als je wilt. Vandaag deel ik, Jessy van Happy Rich Millennial, tips hoe je op een relaxte manier kunt gaan beginnen met beleggen.Ten...

Lees meer
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x