De wereld ligt aan je voeten, of aan de wand, of beiden. Wij zijn jong, we willen wat en we kunnen bereiken wat we willen. We kunnen onze eigen kansen creëren en de mogelijkheden zijn eindeloos als we er maar hard genoeg voor werken. Van Wereldkaarten.nl mocht ik een wereldkaart op plexiglas bestellen, zo hangt de wereld ook nog eens aan de muur.

Wereldkaart op glas

De wereld verkennen, super toffe reizen maken, nieuwe culturen ontdekken, verschillende keukens proeven. Wie wil dit nou niet? Ik weet zeker dat er in iedereen wel een Wanderlust of Globetrotter schuilt. Wie wil de wereld nou niet verkennen? Daarom vind ik het super tof om deze mooie wereldkaart op de schoorsteen te hebben met enkele herinneringen van super gave vakanties.

Foto op glas aan de wand

Wereldkaarten.nl is een van de vele bedrijven die vallen onder fotocadeau.nl. Zo kan je via foto op glas je eigen foto op glas laten afdrukken. Even wat anders dan een foto in een lijstje, maar er zijn verschillende andere mogelijkheden voor originele foto’s. Denk aan foto’s op hout, canvas, aluminium, behang en je deur. Allemaal super toffe ideeën om wat anders te doen met je foto.

Lees ook: 4 Tips voor de ideale werkplek thuis

Een wereldkaart met herinneringen

Ik heb de wereldkaart een plekje op de schoorsteenmantel gegeven. Gaatjes maken op de muur vind ik stiekem een beetje zonde en op deze plek komt hij tot zijn recht en kan hij prima staan zonder er gaatjes in de muur moeten. Om hem wat specialer te maken heb ik een aantal vakantie souveniertjes opgezocht en deze erbij gezet. Hoe leuk is een foto plexiglas op je schoorsteen?

De Chichi uit Curacao, een inuksuk en totempaal uit Canada, een houten beeldje van een orkest antilope uit Namibië, een haan uit Portugal en een koeienbel uit Oosterijk.

De landen die ik ontdekt heb

Ik mag mezelf gelukkig prijzen met een papa en mama die mij veel van de wereld hebben laten zien, maar omdat het nu toch gaat over reizen en de wereld zien, dacht ik laat ik even een lijstje maken met alles wat ik gezien heb tot nu toe.

  • Europa: België, Duitsland, Frankrijk, Oosterijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Griekenland, Portugal, Engeland en Kroatië
  • Afrika: Marokko
  • Nood-Amerika: Canada (Quebec) en Amerika (West Coast en New York City)
  • Centraal-Amerika: Costa Rica
  • Zuid-Amerika: Nog niks helaas
  • Caribische eilanden: Curacao en Bonaire
  • Azië: Turkije, Indonesië (Java, Bali en Gili Air)
  • Oceanië: Dit gaat hopelijk snel komen.

Ondertussen ben ik in 18 landen geweest (als ik niks ben vergeten) en ik hoop dat ik dit lijstje snel groter mag maken. Zin ik een vakantie gekregen? Het spijt me zeer, ga naar booking.com om direct je ticket te kunnen boeken. Geen geld of tijd voor een vakantie, dan is de wereldkaart aan de muur wellicht een betere optie voor je.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x