4 redenen waarom jij visitekaartjes moet hebben

Zelf promotie is heel erg belangrijk als ondernemer of influencer. Een makkelijke manier om offline voor zelf promotie te zorgen is door het uitdelen van je visitekaartjes. De 4 redenen waarom jij visitekaartjes moet hebben, lees je hier.

Om professioneler over te komen, heb je meer nodig dan expertise, een vlotte babbel en een mobiel. Je hebt ook offline een netwerk nodig. Je hebt klanten en zakenpartners nodig. Mensen waarmee je kan sparren, mensen die een waarde leveren.

Drukwerknodig.nl nam contact met mij op met de vraag of ik visitekaartjes wilden. Op dat moment was net mijn nieuwe logo af en visitekaartjes had ik nog niet. Dit kwam natuurlijk super goed uit. Visitekaartjes zijn echt onmisbaar voor ons. 

1. Eenvoudig offline netwerken

Waar je ook komt, overal zijn plekken om te netwerken als influencer of ondernemer. Wie weet komt er wel een gespreksonderwerp waar jij bij aansluit, door een visitekaartje bij je te hebben en te kunnen geven zullen mensen je onthouden. Wie weet waarvoor je het kan gebruiken.

Lees ook: Jouw bedrijf in de spotlights zetten met kneitergoede reclame

2. Mensen worden herrinert aan je

Veel mensen bewaren hun visitekaartjes in een boekje of in een portemonnee, de kans dat hij in de prullenbak beland is klein. Dat zorgt ervoor dat mensen vaker je visitekaartje zien, ideaal want zo ben je weer even bij hen in het zicht.

3. Je komt proffesioneler over

Alle zakenmensen in Nederland hebben hun kaartjes altijd bij hen om uit te kunnen delen. Als je serieus genomen wilt worden en mensen willen je telefoonnummer of emailadres is het veel handiger om een visitekaartje te geven dan het op een briefje te moeten schrijven. Een ander voordeel is dat mensen het altijd kunnen lezen (tenzij je een heel onduidelijk lettertype kiest).

Lees ook: De beste samenwerkingsplatformen

4. Goede manier van promotie

Met een visitekaartje kan je prima je blog/Instagram of bedrijf promoten. Hierbij is het wel van belang dat hij echt goed opvalt. Hij moet duidelijk en mooi tegelijk zijn. Daarnaast moet hij in goede kwaliteit geprint worden.

Ik heb mijn visitekaartjes besteld bij drukwerknodig.nl. Hier kan je eenvoudig een ontwerp uploaden en voor een normale prijs je visitekaartjes bestellen. Ik heb full color visitekaartjes die dubbelzijdig zijn.

Wist je dat de specialiteit van drukwerknodig.nl het maken van boeken is?

Heb jij al visitekaartjes?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x