Verhalen van anderen kunnen mij heel erg inspireren. Zo ook het verhaal van Veerle, zij heeft haar eigen online business genaamd Geld verdienen met Pinterest. Toen ik (heel toepasselijk) haar pins tegenkwam op Pinterest en haar website bekeek, raakte ik geïnspireerd. Dit ambitieuze verhaal moest ik delen.


Veerle Rumke - Geld verdienen met Pinterest

Veerle Rümke is 34 jaar en reist Europa rond om op huizen met huisdieren te passen. Momenteel woont ze door de Corona quarantaine bij haar ouders. Veerle heeft een persoonlijke blog: veerlez.nl/blog en een online business: www.geldverdienenmetpinterest.nl.

Droombaan in de festival wereld

Drie jaar geleden had Veerle niet gedacht dat dit haar leven moment zou zijn. Ze had nog geen idee van de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Haar motto: “als je een mogelijkheid ziet en je wilt die kant opgaan, dan moet je hem grijpen”. Dat heeft Veerle altijd wel gedaan. Zeven jaar geleden studeerde ze af als Creatief Therapeut, vanaf het tweede studiejaar wist ze dat ze die kant niet op wilde. Ze kreeg een bijbaantje binnen de Evenementensector en dat vond ze erg leuk. Het organiseren was haar ding. Na haar studie heeft ze daar nog anderhalf jaar gewerkt. Vervolgens werd ze gevraagd om vrijwilligerscoördinator te worden bij een festival. Ze was als vrijwilliger aan verschillende festivals verbonden en ze wilde graag in die sector werken. Meerdere mensen wisten wat ze wilde en dat leidde ertoe dat ze haar droomfunctie kon vervullen. Dit heeft ze voor elkaar gekregen door een netwerk en CV op te bouwen, veel vrijwilligerswerk te doen en haar droom uit te spreken.

Als je me drie jaar geleden had verteld dat ik op deze manier mijn geld zou verdienen of dat ik geen vaste woonplek meer zou hebben, dan zou ik je hard hebben uitgelachen.

Veerle Rümke

Lees ook: Liona reist de wereld rond en ontwikkelt gave cursussen

Geld verdienen met pinterest, hoe het begon

Na een aantal jaar werken in de festivals, wist ze dat het tijd werd voor iets anders. Begin 2018 werd ze geopereerd en het herstel zou anderhalve maand duren. Dit was het moment dat ze zich begon te verdiepen in Pinterest- en Affiliate Marketing. Al snel begon ze wat geld te verdienen, na drie maanden had ze de eerste honderd euro verdiend. In november 2018 viel het kwartje dat ze meer wilde gaan reizen én dat ze meer kon halen uit Pinterest. Dat was het moment dat ze alles op alles zette om haar droomleven vorm te geven. Ze zei haar huis op en startte met de blog Geld verdienen met Pinterest. Langzaamaan begon daar ook de droom om anderen te leren hoe Geld kan verdienen met Pinterest.

Dit is leuk aan pinterestwerk

Veerle’s Pinterestwerk bestaat uit twee delen, zij verdient geld door middel van Pinterest Affiliate Marketing, daarnaast leert zij anderen een passief inkomen te genereren. Dat doet ze door middel van ebooken schrijven en cursussen ontwikkelen. Daarnaast is ze sinds kort gestart met het coachen van anderen om meer uit hun Pinterest te halen. Het mooiste aan dit werk is dat Veerle alles zelf kan bepalen, zelfs indien zij twee maanden niks doet genereert zij inkomsten. Zodra ze werkt kan ze meer verdienen, maar haar werk van de afgelopen jaren levert nu nog steeds geld op. Zo kan zij in een hostel op Gran Canaria vrijwilligerswerk doen.

Naast haar Pinterestwerk spendeert zij veel tijd op Pinterest, omdat zij het een fantastisch medium vindt. Door haar persoonlijke gebruik van Pinterest blijft ze op de hoogte van alle kleine veranderingen. Dit kan zij vervolgens direct verwerken in de cursussen.

Lees ook: Patrycja Skrzypek – Failliet bedrijf in Polen naar rijkdom in Amsterdam

Hier is Veerle het meest trots op

Dit vindt Veerle een lastige vraag. Het allermooiste vindt ze het kleine idee dat ontstond toen ze ziek op de bank lag wat is gegroeid tot haar werk. Dit realiseert zij zich op het moment dat een member haar affiliate diensten van de afgelopen maand deelt of als ze zelf haar affiliate programma’s opent en hier een groot bedrag ziet staan. Dat zal nooit vervelen.

De toekomst van social media en Pinterest

De wereld veranderd enorm snel. Een aantal jaar geleden was Hyves helemaal hot, later werd dat Facebook en momenteel is dat Instagram. Nieuwe vormen, nu TikTok, worden altijd uitgevonden het is kijken wat er daadwerkelijk blijft hangen. Veerle heeft de angst dat Pinterest enorm gaat veranderen, maar aan de andere kant veranderd het al jaren. Het allerbelangrijkste is dat wij zelf mee bewegen met de media die komen. Als wij bewust omgaan met ons gedrag op social media, dan blijft het volgens Veerle een prominente plek in de samenleving behouden.

Ben jij al actief bezig met Pinterest marketing?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x