Valentijnsdag, de single ladies haten het, de rest niet. Om je partner even te verrassen heb ik een zoektocht gedaan naar de leukste rode lingerie. Deze setjes wil jij ook gewoon hebben.


Valentijnsdag is de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven. 14 februari is de sterfdag van de Heilige Valentijn. Deze man eren wij eeuwen later nog, zonder iemand hier iets vanaf weet. Of kende jij dit wel?!

Rode lingerie – de kleur van de liefde

Gezien rood de kleur van de liefde is, ben ik op de website van LASCANA opzoek gegaan naar leuke dingen en kwam zoveel leuks tegen. Rood schijnt niet door onder je witte kleding, maar jongens vinden deze kleur stiekem ook wel heel leuk. Hoewel een jongen zich ten alle tijden aangetrokken tot je hoort te voelen, mag je soms ook wel extra je best doen. Dan ontstaat er toch wel een ander soort aantrekkingskracht natuurlijk. Maar daar gaan we het niet over hebben :p.

Mooie body’s

Link | Rechts
Een mooi setje wat niet zoveel moeite kost om aan en uit(!!) te trekken is een body. Je kan hier veel kanten mee op en van sexy tot gewoon mooi. Van bijna doorzichtig tot lekker bedekkend.

Lees ook: Waarom zou je shoppen via OTTO.nl?

Sexy nachtkleding

Links | Rechts
Tijd voor nieuwe pyjama’s? Kies dan een keer voor een negligé in plaats van een shirt. Zo ben je in een klap een stuk sexyer in bed en dat zal vast en zeker gewaardeerd worden door vriendlief. Tenzij hij heeft dat je liever zonder shirt slaapt, dan is het nog even afwachten wat hij ervan vindt.

Lingerie kousen!

Links | Rechts
Met of zonder jarretels, kousen is iets wat iedere vrouw moet hebben. Trek dit aan bij een leuk setje, bij je body of bij de nieuwe negligé. Kousen draag je bij alles wat vriendlief te zien krijgt. En hoe leuk zijn dan een paar kousen met een rode rand?

Wat voor moois ga jij speciaal voor vriendlief aantrekken deze valentijn?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x