Zelfpromotie is belangrijk voor ondernemers en dat zit hem vooral in de kracht van herhaling. Hoe vaker mensen je voorbij zien komen, hoe beter dat is. En stickers kunnen je daarbij helpen, daarom vertel ik in deze blog waarom jij stickers wilt hebben voor jouw onderneming.

Stickers zijn een leuke manier van herkenning en je kan ze overal waar je wilt opplakken. Zo maak je overal een beetje reclame en dat is natuurlijk super handig. Stickers drukken kan in veel verschillende vormen en je kan ze maken op de manier hoe jij het wilt.

Relatiegeschenken personaliseren

Het is weer bijna kerst en dat houdt in dat de relatiegeschenken weer verstuurd mogen worden. Super leuk, maar met een persoonlijke touch natuurlijk nog heel veel leuker. Zo wordt je klant toch weer even op een leuke manier aan je herinnerend. En als je dit met iets anders doet dan met de standaard fles wijn, weet ik zeker dat jij punten zal scoren deze kerst bij je klanten. En let ook op dat het geen cadeau wordt wat in de prullenbak verdwijnt, want dat is gewoon super zonde.

Zelf heb ik voor Emma’s Tax Law super gave stickers ontworpen en deze op de relatiegeschenken geplakt om zo mijn eigen touch te kunnen geven aan het cadeautje.

Lees ook: Het perfecte kerstpakket voor jouw relaties.

Herhaling

Wellicht is het je al opgevallen, maar ik geloof in de kracht van herhaling. Door jouw logo steeds ergens terug te laten komen blijf je beter hangen. Dus plak ook jouw stickers overal, een toegankelijke manier om reclame te maken, maar wel een leuke. Plak je stickers op de verzenddoos, op je ov-kaart, op je laptop of verzin een leuke plek wat meerdere mensen zien. Op een goedkope manier maak je dan wat reclame.

Denk er bijvoorbeeld ook eens over na om een sticker te geven aan je klanten. Wellicht – als jouw sticker leuk genoeg is – plakken zij hem wel op een plek die veel mensen zijn. Op die manier bereik je nog eens een boel nieuwe mensen ook.

Lees ook: Jouw bedrijf in de spotlights zetten met kneitergoede reclame.

Professionaliteit

Veel bedrijven gebruiken stickers omdat het professioneel overkomt. Hoe vaak zie jij niet als je een cadeautje koopt dat de lintjes worden vastgeplakt met etiketten op rol? Ziet er toch wel net zo professioneel uit toch? Dus daarom is het ook handig om het te gebruiken in jouw onderneming en dan echt niet alleen als je cadeautjes inpakt. Want ook buiten het inpakken van de leukste relatiegeschenken kan je stickers op verschillende manieren gebruiken om professioneel over te komen.

Heb jij al stickers met jouw logo erop voor je onderneming?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
6
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x