Social inkomen april

Mooie maand vol samenwerkingen

De maand vloog voorbij en daarmee is het weer tijd voor een nieuwe update over mijn social inkomen. Deze maand heb ik onwijs veel samenwerkingen gehad en daar vertel ik je uiterraad meer over in dit artikel.

Gesponsorde artikelen

Helaas zaten tussen de social media inkomsten van april geen betaalde blogs voor op AmbitiEmma.com. Jammer, waar daar komt zeker wel weer verandering in! Voor mei staat er nu namelijk al eentje op de planning.

Affiliate marketing

Via affiliate marketing heb ik mijn best gedaan om weer wat geld bij elkaar te sprokkelen. En dat is nog best aardig gegaan deze maand.

  • LinkPizza leverde mij €28,41 op. Een beetje van de Hema en de rest is unknown.
  • Via BrandBassador heb ik deze maand $30,57 verdiend. Dit zet ik niet om naar euro’s omdat ik bij $100 mezelf pas uitbetaal en ik dan pas weet hoeveel euro ik heb verdiend. Dat is afhankelijk van de koers die op dat moment geldt.
  • Peaks heeft mij €5 opgeleverd omdat weer iemand zich aanmeldde via mijn code. Ik heb me nu ook aangemeld voor hun affiliate programma waardoor ik er hopelijk nog beter aan kan verdienen, maar dat zullen we zien ;). Wil je beginnen met Peaks? Gebruik dan de code EMMADPBMK en krijg je eerste €5 gratis!
  • Bux Zero is een ander beleg platform wat ik gebruik. Hier heb ik deze maand 2 aandelen op ontvangen met een totale waarde van $24,64. Ik heb de koers gebruikt van de dag dat ik het aandeel heb ontvangen. Ook voor dit affiliateprogramma heb ik me aangemeld. Hopelijk word ik snel geaccepteerd zodat de inkomsten hoger worden. Dan krijg ik per aanmelding namelijk €28,- en dat is hoger dan de waarde van de aandelen die ik nu krijg. Al zijn de gratis aandelen ook erg welkom.

Vrijdag komt er weer een nieuwe beleg update online, maar als je die van vorige maand nog niet gelezen hebt, of meer wilt weten over de platformen raad ik je aan om die blog nog even door te lezen. Je leest hem hier.

Instagram samenwerkingen

In samenwerking met Party of 4 heb ik hun nieuwe app gepromoot. Dat was erg leuk om te doen en leverde ook nog eens €100,- op.

Daarnaast heb ik ook nog mooie producten mogen ontvangen:

  • Und Gretel make-up set (samenwerking volgt nog) t.w.v. €174,50
  • Money Game boek van ik ben Jan Modaal t.w.v. €47,- (review volgt nog)

Totale inkomsten

Al met al was het weer een prima maand voor mijn samenwerkingen. In het totaal heb ik €133,41 verdiend en daarnaast nog $55,21. Niet verkeerd dus deze maand. Daarnaast waren het ook oprecht leuke dingen die ik mocht doen.

In maart mocht ik overnachten in het Eden hotel en nu staat die winactie online! Doe nog even mee :D.

Had jij dit inkomen verwacht in deze maand? Laat het me weten in de reacties. En owja, tips zijn altijd welkom. Door jullie tips heb ik me namelijk nu ingeschreven bij de affiliate programma’s van Peaks en Bux Zero :).

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x