Social inkomen september

Deze keer maar overslaan?

Update social inkomen september

Pfff.. deze maand kunnen we de update bijna beter over slaan. Het was alles behalve een spannende maand en qua samenwerkingen en geld verdienen stelde het echt 10 keer niks voor. Helaas heb je ook deze maanden er tussen zitten. Keeping it real! Hierbij de resulaten inclusief een kwartaal overzicht. Veel leesplezier!

Gesponsorde artikelen

Deze maand heb ik helaas geen enkele blog geschreven waar ik geld mee heb verdiend. 

Affiliate marketing

  • Linkpizza: €1o, wederom is alles onbekend. Het was 2 keer €5,- dus ik ben bang dat ik deze niet uitbetaald ga krijgen.
  • BrandBassador leverde mij $7,61 op door de commissie die ik heb ontvangen via mijn teamleden. Zij verdienen dit geld met NA-KD en ik krijg een commissie van 20% over hun verkopen. Dit kost hun overigens niks, wat heel fijn is natuurlijk.

Instagram samenwerkingen

Ik heb een gave samenwerking met Posterstore gehad! In ruil voor een leuke post kreeg ik €100,- shoptegoed om leuke posters van te kopen. Hier heb ik de slaapkamer leuk mee opgepimt. Helaas dacht Bas er alleen iets anders over. Maar gelukkig heb ik ook met Black Friday een samenwerking en dan kunnen we samen de afbeelden uitkiezen :).

Daarnaast heb ik van Stronger weer een heerlijke sportoutfit gekregen, deze mag nog online komen! Maar de items zijn nog in september ontvangen. Ik kreeg €140 shoptegoed voor een leuke outfit.

En verder was de maand ook rustig met verkregegen dingen.

Totale social inkomsten september

Ik durf het niet eens echt bij elkaar op te tellen, maar de enige echte inkomsten die ik heb gehad zijn de comissies door mijn leden op BrandBassador. Toch fijn om zo’n team te hebben die zorgt dat ik nog iets van inkomsten heb. Gelukkig staan er voor okotber al een paar betaalde opdrachten uit en hoef ik me geen zorgen te maken dat er nog zo’n drama maand zonder echte inkomsten gaat komen. Goed moment om in elk geval weer netjes aan mijn affiliate cursus te gaan zitten! Is nodig zo te merken.

Kwartaal overzicht

Inkomsten per maand:

  • Juli: €142,10 en $3,11
  • Augustus: €122,53 en $7,92
  • September: €0 en $7,61

Totale inkomsten: €264,63 en $18,64

Uitgaven:

  • Webhosting: €12,50 per maand
  • Affiliate cursus: €199 eenmalig

Totale uitgaven: €236,50

Resulaat kwartaal 3: €28,13 en $18,64

Het resultaat is echt beroerd als je de vorige kwartalen ziet. Jammer dat het geen stijgende lijn is, maar geeft niks. Volgend kwartaal een nieuwe kans om te vlammen. Gelukkig is het voor mij een heerlijk creatieve hobby.

Vorige maand had ik het voornemen om meer blogs te plaatsen en dat is helemaal gelukt. Ik heb er meer dan genoeg geplaatst, elke week 2 zoals het doel was. Nu nog omhoog met die inkomsten 😀

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x