Social inkomen oktober

Overwachte goede resultaten

Er is weer een maand voorbij gegaan, september was een drama. In oktober heb ik ook weinig samenwerkingen gehad en al helemaal niks waarvoor ik geld kreeg. Toch vielen de resultaten heel erg mee. Mijn affiliate inkomsten waren namelijk heel erg hoog. En dat is heel erg leuk! Er is nog een grote weg te gaan en vooral op mijn Instagram mag ik er meer mee doen. Toch heeft die ene link die ik daar deelde met een boek die ik iedereen aanraad om te lezen wel een verkoop opgeleverd. En dat boek is de kracht van kwetsbaarheid van Brene Brown.

Gesponsorde artikelen

Helaas is er weer een maand verstreken waarin ik geen betaalde blogs heb gescherven. Nu moet ik zeggen dat er in oktober ook zonder betaalde blogs weinig blogs online kwamen. Iets om weer aan te werken in november.

Affiliate marketing

  • Linkpizza leverde mij €74,99 op. Dit heeft denk ik nog nooit zo hoog gestaan. Dit komt door 2 keer €17,50 via e-boekhouden.nl, verder €25 via unknown die gelukkig altijd wordt uitbetaald en tot slot 3 keer €5 via unknown maar daar zie ik bijna nooit wat van terug.
  • BrandBassador leverde mij $27,13 op door de commissie die ik heb ontvangen via mijn teamleden. Zij verdienen dit geld met NA-KD en ik krijg een commissie van 20% over hun verkopen. Dit kost hun overigens niks, wat heel fijn is natuurlijk. In okotber is mijn team heel erg gegroeid, dus ik hoop dat ik dat ook terug zal gaan zien in mijn inkomsten. Zou leuk zijn als dit echt hard gaat toenemen, want hoe heerlijk en echt 100% passief is dit inkomen?
  • Bol.com leverde mij €0,77 op. Niet heel veel, als ik hiervan wil kunnen leven dien ik toch wel wat meer boeken aan te raden via social media. Toch vind ik het wel super fijn om te zien dat mensen (oké 1 iemand) mijn tips lezen en daar ook iets mee doen. 

De overige platformen hebben mij niks opgeleverd. 

Instagram samenwerkingen

Ik ben deze maand één samenwerking aangegaan met Sightful. Deze komt in november online en levert geld op. Dat betekent dat ik eindelijk weer eens een betaalde samenwerking kan delen in de volgende blog. 

Daarnaast heb ik nog een leuk pakketje van Sportlife gehad, kauwgom die je helpt met studeren. Hoe awesome?! En een blauw licht bril. Super handig. Dit kwam via Happy Life PR. Ik werk helaas erg weinig met PR bureau’s maar ik vond het wel heel leuk om van hun een keer iets te horen en dan direct met zo’n mooi pakket. 

Verder was het rustig met pakketjes deze maand!

Totale social inkomsten oktober

De inkomsten waren niet bijzonder hoog zoals je wellicht wel kunt zien, maar alsnog was alles bij elkaar €75,76 en $27,13. Dit kan heel wat beter en daar werk ik daarom ook aan. Op instagram wil ik meer met affilaite links gaan doen (op een leuke manier), ik heb een mega volgers schoonmaak gehouden en ik ben nog lang niet klaar. Dat inkomen gaat hoe dan ook omhoog, dat weet ik 100% zeker.

Wat is jouw tip om te zorgen dat de affiliate inkomsten om hoog gaan? Laat het mij weten in de reacties!

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x