Social inkomen mei

Weer de €200 niet gehaald

Update social inkomen mei

Wat gaat de tijd toch snel zeg. Er is alweer een nieuwe maand voorbij en dat betekent dat ik weer een nieuwe maand update heb. Het social inkomen van mei lees je hier.

Gesponsorde artikelen

Er zijn weinig artikelen online gekomen, maar wel eentje die gesponsord was. 5 tips om tijd te besparen tijdens je werk. In samenwerking met plannen.nl. De opdracht komt via LinkPizza en leverde €100,- op. Toch wel een mooie bijdrage aan mijn social inkomen van mei.

Affiliate marketing

Via affiliate marketing heb ik weer een beetje geld verdiend. Niet heel veel, maar door de tentamens heb ik er ook weinig moeite voor gedaan.

  • Daisycon: €25 aanmelding Peaks, sinds kort heb ik me aangemeld via Daisycon bij de Peaks campagne. Dit levert €25 extra per aanmelding op. En de eerste aanmelding is deze maand binnen gekomen!
  • Peaks heeft mij €5 opgeleverd omdat weer iemand zich aanmeldde via mijn code. Ik heb me nu ook aangemeld voor hun affiliate programma waardoor ik er hopelijk nog beter aan kan verdienen, maar dat zullen we zien ;). Wil je beginnen met Peaks? Gebruik dan de code EMMADPBMK en krijg je eerste €5 gratis!
  • BrandBassador: $1,08 commissie van mijn teamleden.
  • LinkMaker: €13,11. Dit is geld wat ik inzamel met een swipe up wat ik over zal maken aan goede doelen. Echter, de betalingsdrempel ligt op €50,- dus ik zal nog even door mogen sparen. Houdt mijn stories in de gaten om mee te helpen met het inzamelen van geld.

Instagram samenwerkingen

Ik heb een samenwerking met Desenio gehad waardoor de woonkamer van ons nieuwe huisje nu helemaal gezellig is. We mochten voor €150,- aan mooie lijsten en posters uitzoeken. En het leuke is dat jij met de code XAMBITIEMMA30 30% korting krijgt op alle posters bij Desenio.

Samen met fullcharge.nl leer ik elke dag nieuwe routines en het is echt onwijs leuk. Hier deel ik op Instagram ook veel over en snel komt er een winactie online. Deze samenwerking loopt 3 maanden en kost €56,- per maand.

Daarnaast heb ik nog een leuke samenwerking met Geurwolkje die deze maand online zal komen. De waarde van de producten bedraagt €58,80.

Totale social inkomsten mei

De totale inkomsten van de maand mei zijn €143,11 en $1,08. Prima maandje, al is de €200 die ik ooit aangaf per maand te behalen ook deze maand niet gelukt. Laten we daar in juni is verandering in brengen! Help je mee? ;).

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x