Social inkomen juni

Wat een maand was dit zeg, wauw!

Update social inkomen juni

De maand is weer voorbij gevlogen en wat een maand was dit zeg. Ik heb in geen tijden meer zo’n goede maand gehad. Ik heb hele leuke samenwerkingen gehad en ook mooie samenwerkingen voor juli mogen opzetten. Er gaan nog veel gave dingen aankomen. Stay tuned! Lees snel verder als je benieuwd bent naar mijn social inkomen van juni.

De maand vind je ook het kwartaal overzicht in de blog, zo zie je direct de winst die ik heb gemaakt!

Gesponsorde artikelen

Ik heb deze maand 1 blog mogen schrijven die betaald was. Deze opdracht is binnengekomen via Aspen en leverde mij €100,- op. Het was een relatief moeilijke blog, want het moest gaan over jezelf belonen als je doelen hebt behaald. Super tof, maar dat moest in relatie staan met kerstpakketten. Ja en dat in juni… We kunnen er maar vroeg mee beginnen. Gelukkig is het wel gelukt om er een creatief verhaal van te maken waar de nadruk niet op kerst ligt ;). Lees hier de blog.

Affiliate marketing

  • Linkpizza: €30, bronnen zijn onbekend, dus waaraan dit verdient is weet ik niet.
  • Peaks leverde mij €5 op door een aanmelding via mijn code. Wil je beginnen met Peaks? Gebruik dan de code EMMADPBMK en krijg je eerste €5 gratis!
  • BrandBassador leverde mij $10,48 op door de commissie die ik heb ontvangen via mijn teamleden.

Instagram samenwerkingen

Voor Instagram heb ik via Join een leuke samenwerking gehad. Er is namelijk een nieuwe cryptomunt bijgekomen. Een munt die zich richt op goede doelen en niet op het maken van winst. Super tof, want winst haal ik ook niet met crypto. Maar een combinatie tussen goede doelen en investeren is altijd een mooie. Het gaat om de munt “SION”. Met deze samenwerking heb ik €230 verdient. Dus dat is echt wel een klapper geweest voor mijn inkomsten.

Daarnaast mocht ik voor €100,- shoppen bij Gnger. De plek om gembersap te kopen voor bijvoorbeeld in gembershotjes, gemberlimonade of gemberthee. Elke zondag drinken wij een gembershotje, op deze manier is dat een stuk voordeliger dan ze elke week te halen bij de Jumbo. Een grote fles kost €13,95, daar haal je 24 shotjes uit. Dat komt neer op €0,58 per shotje en bij de Jumbo betaal de €1,89 per shotje. Om het nog wat voordeliger te maken heb ik een kortingscode, met Emma20 krijg je 20% korting. Dan is een shotje slechts €0,47. Dat scheelt toch aardig wat. Ik verdien er geen geld aan als je koopt via mijn link, dus volgende maand zie je het niet terug in het overzicht!

Totale inkomsten

In het totaal heb ik in juni €365 verdient en $10,48. Daarnaast heb ik $100 vanuit BrandBassador naar mezelf overgemaakt en daar heb ik €80,25 van overgehouden.

Kwartaal overzicht

In het totaal heb ik dit kwartaal €641,52 en $66,77 verdient. Best een lekker bedrag en gemiddeld gezien heb ik de €200,- per maand dus netjes gehaald.

Mijn kosten deze maanden:

  • Instagram advertenties – €18 eenmalig
  • Hosting: €12,50 – per maand
  • Bollenvelden kaartje om foto’s te maken: €8 – eenmalig
  • Pinterstscan door AK Helpt: €105,27 – eenmalig

Totale kosten droegen €168,77. Daarmee heb ik deze periode een winst behaald van €472,75 en $66,77. Leuk resultaat voor deze maanden.

Het gaat steeds beter met dat social inkomen. Zo was het social inkomen van juni echt goed en het kwartaalresultaat is ook mooi meegenomen. Op welke manier behaal jij momenteel het meeste inkomen uit social media of je blog? Laat het me weten in de reacties. 

 

Instagram berichten

Hieronder zie je mijn laatste Instagram berichten. Volg je mij daar al? 😀

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x