Social inkomen juli

Stiekem nog best veel verdient

Update social inkomen juli

Weer een maand die over is, deze maand was het een stukje rustiger met de samenwerkingen, maar toch heb ik een stuk meer verdiend dan ik dacht. Zijn deze blogs voor mij toch ook nog erg goed om te schrijven ;).

Deze artikelen schrijf ik om te laten zien dat je als influencer geen liggende gelden verdiend. Dat mijn rekeningen er niet eens betaald van kunnen worden. Het is geen magic en luxe, nee het is hard werken voor een droge boterham. Het moet je hobby zijn en dan is het het wel waard. Anders zeker niet.

Lees snel verder en vind uit wat ik deze maand allemaal verdiend en gekregen heb. Dit is mijn social inkomen van juli.

Gesponsorde artikelen

Afeglopen maand heb ik één blog geschreven waarvoor ik betaald heb gekregen. Hiermee heb ik €65,- verdiend en dit was in opdracht van BlogBrains. De oprdracht was erg leuk, want ik mocht schrijven over mijn droom voor mijn bedrijf. En daar kon ik mijn creativiteit en dromen lekker de gang laten gaan. Toch was het ook wel spannend om mijn dromen zo te delen. Stel je voor dat ik straks van mijn pad afwijk en totaal iets anders wil doen, is het dan niet raar dat ik dit artikel heb geschreven? Maar het was zo leuk, dat ik lekker wegdroomde. En die grootste plannen die ik voor de toekomst heb, die lees je hier.

Affiliate marketing

  • Linkpizza: Helaas helemaal niks. Maar meld je vooral via deze link aan bij ze, kost jou niks en levert mij €5,- op :).
  • Peaks leverde mij €15 op door een aanmeldingen via mijn code en nog een bonus van €25. Wil je beginnen met Peaks? Gebruik dan de code EMMADPBMK en krijg je eerste €5 gratis!
  • BrandBassador leverde mij $3,11 op door de commissie die ik heb ontvangen via mijn teamleden.
  • Bol.com leverde €2,10 aan commissie op.

Instagram samenwerkingen

Met Promo heb ik een winactie georganiseerd en hier heb ik €35 voor gekregen. Dat was erg leuk om te doen.

Ook heb ik van Ideal of Sweden een hoesje voor mijn Airpods gehad, deze is voor een samenwerking die begin augustus online komt. Mocht je bij Ideal of Sweden willen shoppen, gebruik dan de code BBAMBITIE15 voor 15% extra korting (bovenop de huidige korting).

En tot slot vond ik afgelopen vrijdag nog het nieuwe boek van Chalotte van Charlottes Law op de deurmat. En dat vind ik onwijs leuk, dus daar ga ik heel snel aan beginnen. Snel meer daarover.

Totale social inkomsten juli

In het totaal heb ik in juli €142,10 verdient en $3,11. Dit is echt een stuk meer dan ik had verwacht. Toen ik begon aan deze blog dacht ik dat ik echt geen geld had verdiend, maar gelukkig toch nog dik €100,-. Wel heeft deze maand een stuk minder opgeleverd dan vorige maand. Maar het kan niet altijd pret zijn natuurlijk.

Mijn inkomen wordt steeds wat beter, zo ook mijn social inkomen van juli. Nu is mijn doel om op mijn blog meer te plaatsen, vorige maand slechts 3 artikelen, oeps. Ik weet zeker als ik dat ga doen ik ook meer zal verdienen. Daarnaast wil ik ook meer affiliate linkjes in stories plaatsen. Momenteel koopt iedereen boeken die ik lees, maar zonder linkje verdien ik daar natuurlijk helemaal niks aan en dat is gewoon zonde. Dus daar ga ik verandering in aanbrengen. 

 

Instagram berichten

Hieronder zie je mijn laatste Instagram berichten. Volg je mij daar al? 😀

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x