Social inkomen februari, hoe rijk ben ik geworden?!

De maand is voorbij gevolgen en dat betekend dat het tijd is voor een nieuw overzicht van mijn social inkomen. Hoeveel geld heeft mijn social media en mijn blog mij opgeleverd in februari? Welke deals heb ik gesloten en wat heb ik allemaal qua cadeautjes ontvangen? Je leest het hier.

Benieuwd hoeveel inkomsten ik had in januari? Lees dan snel ook die social inkomsten blog.

Gesponsorde artikelen

De hele maand februari is er geen enkel betaald artikel online op de blog gekomen. Dat is een lange tijd geleden dat dit voor het laatst was, maar dat maakt niet uit! Ook zonder betaalde artikelen is er genoeg leuke content te vinden op AmbitiEmma.com :).

Affiliate marketing

Onder het motto “alle kleine beetjes helpen” doe ik aan affiliate marketing. Het zet zoals je de vorige maanden al kon zien geen zoden aan de dijk. Maar elk beetje geld is natuurlijk meer dan welkom.

Het partnerprogramma van bol.com leverde in februari €1,24 op.

Via Awin heb ik in februari €3,71 verdiend. Dit heb ik verdiend door twee verkopen, nummer één is bij Josh V (een van mijn favo kledingmerken) en nummer twee is bij de Bijenkorf.

Tot slot heeft LinkPizza €5,- opgeleverd doordat iemand zich aanmeldde via mijn link. Kost helemaal niks dus als je je nog niet aangemerkt hebt, doe dat dan even snel (via de link hier ;)).

Betaalde samenwerkingen op Instagram

Yesss de eerste betaalde samenwerking op Instagram die ik op de blog mag delen is een feit. In februari mocht ik namelijk samenwerken met winst.nl ter promotie van hun boek en dat was een beste deal. Ik heb voor deze samenwerking (3 stories over hun boek) namelijk €300,- ontvangen. Dat is lekker verdienen natuurlijk.

Ontvangen producten

Met pakketjes was het ook rustig deze maand. Nu moet ik zeggen dat het me ook wel prima bevalt. Veel meer vrijheid om te posten wat ik zelf nu echt wil. Eén pakketje kon ik echt niet weigeren en dat was een gave nieuwe sportset van Stronger ter waarde van €98,-. Check die leuke outfit.

En bekijk de outfit ook zeker even in deze Reel met mooie boodschap. Jezelf zijn is namelijk zo rete belangrijk en dat breng ik in deze reel graag over.

Totale inkomen februari

Het totale inkomen van de maand februari was, tromgeroffel… €309,95. Daarnaast heb ik nog voor €98,- aan producten ontvangen. Al met al is dat een goede maand geweest. Tot nu toe zelfs de beste maand. Wanneer zullen we dit bedrag overtreffen?

In maart ga ik ook een kwartaal opgave delen, want die socials die brengen ook kosten met zich mee. Het is niet enkel geld verdienen. Om een beeld te geven wat ik in het eerste kwartaal heb ik verdiend en er ook daadwerkelijk aan heb overgehouden (zonder rekening te houden met belastingen) dat zal je dan lezen. Deze vrijdag komt er nog iets anders online over geld: mijn beleggingen. Ik ben sinds kort begonnen met zelfstandig beleggen en dit avontuur ga ik ook maandelijks op de blog delen en wekelijk in de insta stories!

Zo dat was me weer een maandje! Hoe was jouw maand?

5 1 stem
Artikelbeoordeling
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x