Social inkomen augustus

Inkomen omlaag bijgesteld

Update social inkomen augustus

Dit keer een update op de eerste van de maand. Ook wel eens leuk. De maand is weer voorbij gevolgen en ik deel natuurlijk graag een update met je hoe die maand er financieel gezien uitzag. De titel bevat al een kleine spoiler, het inkomen is omlaag bijgesteld, hoeveel ik per maand verdien en wat een eerlijk streven is lees je zo. Hoeveel samenwerkingen heb ik gehad? Hoeveel geld heb ik verdiend? Lees snel verder en kom er achter.

Gesponsorde artikelen

Afgelopen maand heb ik één blog geschreven waarvoor ik betaald heb gekregen. Hiermee heb ik €65,- verdiend en dit was in opdracht van BlogBrains. Momenteel het enige platform waar ik echt nog regelmatig een samenwerking vandaan haal waar ik ook nog geld mee verdien. Het artikel ging dit keer over tips voor student ondernemers. Wil je de tips ook lezen? Dat kan hier.

Affiliate marketing

  • Linkpizza: €30, wederom is alles onbekend. Uit ervaring weet ik dat de €25 transactie uitbetaald wordt (staat zelfs al op mijn rekening) en de €5 transactie wordt afgewezen. Meld je vooral via deze link aan bij ze, kost jou niks en levert mij €5,- op :).
  • Peaks leverde mij €5 op door een aanmeldingen via mijn code. Wil je beginnen met Peaks? Gebruik dan de code EMMADPBMK en krijg je eerste €5 gratis! Het is te zien dat ik Peaks weinig heb vermeld in mijn stories!
  • BrandBassador leverde mij $7,92 op door de commissie die ik heb ontvangen via mijn teamleden. Zij verdienen dit geld met NA-KD en ik krijg een commissie van 20% over hun verkopen. Dit kost hun overigens niks, wat heel fijn is natuurlijk.
  • Bol.com leverde €14,93 aan commissie op. Dit is de aankoop van mijn studieboeken.
  • Awin zorgde voor een commissie van €7,60, dit heb ik verdiend via Josh V! Helemaal logisch want die uitverkoop heb ik zelf ook al leeg geplunderd.

Instagram samenwerkingen

Met samenwerkingen was het onwijs rustig de afgelopen maand, maar dat is helemaal niet erg. Van She Clothes heb ik een prachtig kleding pakket gehad. Een samenwerking waarbij ik echt 100% mezelf mag zijn, gezien Valerie (de eigenaresse) mij juist daarom heeft gekozen. Onwijs leuk om ook een keer zo samen te kunnen werken. Wetende dat je bepaalde dingen lekker mag bespotten, dat ik mijn eigen humor mag gebruiken en bovendien mag vermelden dat ik een misukte fashion influencer ben. I love it. En deze samenwerking is voor jou ook extra leuk, want met de code emma10 krijg jij 10% korting op je bestelling. Ik verdien er niks mee als je via deze code wat koopt.

Totale social inkomsten augustus

In het totaal heb ik in augustus €122,53 verdient en $7,92. Dit is echt een stuk meer dan ik had verwacht. Ik geloof dat ik mijn maand inkomen van €200 beter kan verlagen naar €120, want het gebeurd bijna nooit meer dat ik de €200,- aantik. Geeft overigens helemaal niks, want ik vind het vooral gewoon onwijs leuk om te doen. Om te zorgen dat ik meer affiliate inkomsten ga genereren heb ik wel een cursus gekocht die hierbij zal helpen. Of dat zal helpen dat zullen we snel zien.

Vorige maand had ik het voornemen om meer blogs te plaatsen en dat is helemaal gelukt. Ik heb er meer dan genoeg geplaatst, elke week 2 zoals het doel was. Nu nog omhoog met die inkomsten 😀

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x