Hoe makkelijk is het om een webshop te hebben waar je alles kunt vinden? Niet meer uren over het internet struinen en honderd verschillende webshops openen om overal wat te kopen. Bij OTTO.nl vind je allerlei merken en alle soorten producten in gewoon een webshop. Is deze webshop nou echt zo’n aanrader of valt het toch wat tegen?

Ik mocht wat leuks uitkiezen bij OTTO om mijn ervaringen met jullie te delen. Mijn oog viel al snel op een shirt van Tommy Jeans, ik stopte deze in mijn winkelmandje om te testen hoe otto.nl nu echt is.

Tommy Jeans shirt

Ik kocht op OTTO.nl een heel tof Tommy Jeans shirt. Vroeger was ik het meisje wat altijd in Tommy Denim rond huppelde. De laatste jaren kocht ik steeds minder en dit is zelfs het eerste item onder de nieuwe naam.

Het shirt wat ik kocht is lekker opvallend van Tommy, maar dat vind ik juist wel leuk. Het marine blauwe kleurtje zorgt wel dat je hem met alles kan stylen. Ze hebben hem ook in het oker geel, die is dus ook heel gaaf, alleen niet meer in mijn maat.

Dit shirt is zo gaaf, omdat je hem heel makkelijk met van alles kunt stylen. Ik draag hem hier met een spijkerbroek, roze panterprint riem en zilveren espadrilles.

Lees ook: Parijs geïnspireerde oorbellen van Isabel Bernard

Bestellen via otto.nl of niet?

Dit is de tweede keer nu dat ik een bestelling via otto.nl heb geplaatst. Ik vind het een makkelijke webshop met snelle levering. De webshop is erg duidelijk en je kan er heel makkelijk super toffe kleding scoren. De website heeft een prettige vormgeving en het is echt leuk om hier alle categorieën door te spitten opzoek naar leuke dingen.

Helaas zijn er ook wat dingen die wat minder zijn, zo moet je voor de verzending betalen, ongeacht het bedrag, maar het retourneren is wel gratis. De levering is ook lekker snel dus dat is wel een voordeel. Zelf ben ik fan van bedrijven die wel gratis bezorgen en ben ik ook goed gevoelig voor “stop nog €.. in je mandje voor gratis verzending”. Mijn voorkeur gaat dan in eerste instantie wel uit naar een webshop met gratis verzending. Maar goed, ook met een webshop die wel betaalde verzending heeft kan ik tevreden zijn natuurlijk. De service is namelijk top.

Toch kwam ik nog een puntje tegen, namelijk de prijs. Als ik mijn Tommy shirt bestel via de website van Tommy zelf, betaal ik €34,90. Bij OTTO betaal ik voor hetzelfde shirt €39,90, dat is wel een verschil van €5,-. Hier is verzending vanaf €50,- ook nog gratis. Dat maakt het goedkoper om het shirt te kopen via Tommy.

Otto.nl

Letten op de kleintjes

Ik ben tevreden over de service van otto.nl maar ik heb het geld niet op mijn rug groeien en de geldboom in de tuin heb ik ook nog niet gespot. Als student moet ik wel een beetje op geld letten en daarom zou ik het shirt ook eerder via Tommy bestellen dan via OTTO. Het scheelt namelijk toch wel weer €5,- die het shirt daar goedkoper is en dat is toch wel weer een wijntje op een terrasje in de zon. Naast Tommy Jeans zijn er verschillende andere merken die ook goedkoper zijn via de website van het merk zelf. Aan jou de keus waar je besteld ;).

*De foto’s zijn gemaakt bij Moak Pancakes in Amsterdam.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x