Samenwerken

met AmbitiEmma, bekijk de mogelijkheden!

Samenwerken met AmbitiEmma

Bent u een bedrijf en heeft u interesse in een samenwerking met AmbitiEmma.com? Dan kunt u een mail sturen naar info@ambitiemma.com. Hieronder vindt u verschillende samenwerkingsmogelijkheden die vaak voorkomen. Heeft u een andere soort samenwerking in gedachte? Dan sta ik hier ook open voor.

Voor AmbitiEmma.com ga ik enkel samenwerkingen aan die business gerelateerd zijn, mocht u willen samenwerken op het gebied van lifestyle, fashion of beauty verwijs ik u door naar mijn Instagram.

Ambitieuze meisjes samenwerking

Heeft u een verhaal als ambitieuze powervrouw die gedeeld mag worden met de hele wereld? Dan is ambitieuze meisjes de perfecte categorie. De samenwerking is geheel kosteloos indien er geen voorwaarden worden gesteld aan het artikel. Indien er wel voorwaarden aan zitten is de prijs in overeg, neem vooral contact met mij op.

5 voordelen van ondernemen naast je studie

5 voordelen van ondernemen naast je studie

Het gebeurt steeds vaker: studenten die gaan ondernemen naast hun studie, wegens de grote voordelen. Als student heb je nu eenmaal een paar voordelen waardoor het interessant kan zijn om te beginnen met ondernemen. Die voordelen deel ik graag met je! Zelf ben ik ook...

Zo word je succesvol als student-ondernemer!

Zo word je succesvol als student-ondernemer!

Ondernemen naast je studie, het is niet niks. Hard werken en eeuwig je tijd verdelen tussen meerdere dingen. Verantwoordelijkheid kan je niet afschuiven, dat leidt tot ontevreden klanten of tot slechte studieresultaten. Maar gelukkig is er wel iets wat iedereen kan...

Janine heeft een duurzaam kledinglabel opgericht

Janine heeft een duurzaam kledinglabel opgericht

Janine is de oprichter van een duurzaam kledinglabel genaamd Common & Sense. Eerlijke handel is een onderwerp waar zij over kan blijven praten. Tijdens haar studie is de liefde voor duurzame kleding ontstaan en werd haar duidelijk dat ze een eigen kledinglabel wilde. Die droom is ondertussen werkelijkheid geworden. Lees hier haar volledige verhaal.

Product vermelding in artikel

Heeft u een product wat u wilt vermelden in een artikel? Indien het aansluit met de content die ik maak, lijkt dit mij leuk. De prijs hiervoor is afhankelijk van uw wensen. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en een prijsindicatie.

Boekreview: ‘De Wakkere Professional’ van Judith Steinmeier

Boekreview: ‘De Wakkere Professional’ van Judith Steinmeier

Veel ondernemers zijn bezig met hun persoonlijke ontwikkeling. Dit zorgt er namelijk voor dat je als persoon groeit. Steeds meer gave ondernemers schrijven momenteel ook boeken. Een van de business babes die een gaaf boek heeft geschreven is Judith Steinmeier. Zij schreef het boek ‘de wakkere professional‘, transformeer je gedachten, woorden en daden voor meer zakelijke impact. Lees hier de volledige review!

Boekreview: Het leven dat is pas topsport

Boekreview: Het leven dat is pas topsport

Sanne van Paassen, peakperformance coach en ex-topsporter (veldrijden) en schreef het boek “Het leven, dat is pas topsport”. Een boek speciaal voor ondernemers die willen winnen, keer op keer. Dit is een handleiding die jou stap voor stap meeneemt dit voor elkaar te krijgen. Lees hier de volledige review!

3 redenen waarom jij stickers moet hebben

3 redenen waarom jij stickers moet hebben

Zelfpromotie is belangrijk voor ondernemers en dat zit hem vooral in de kracht van herhaling. Hoe vaker mensen je voorbij zien komen, hoe beter dat is. En stickers kunnen je daarbij helpen, daarom vertel ik in deze blog waarom jij stickers wilt hebben voor jouw...

Link in artikel

Wilt u een link naar uw website laten plaatsen in een door mij geschreven of nieuw artikel? Dat kan indien het aansluit met de content die ik maak. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. De prijs varieert aanvankelijk van de wensen u heeft.

Mijn droom bedrijf, hoe zie ik de toekomst voor me?

Mijn droom bedrijf, hoe zie ik de toekomst voor me?

Mijn droom bedrijf, hoe zal dat er uit gaan zien? Bezig zijn met de toekomst en mijn droomleven creëren in mijn hoofd vind ik echt heel leuk om te doen. Hier heb ik alleen nog nooit iets over gedeeld. Tot nu, want hoe leuk is het om die dromen te delen?

Stappenplan om jouw doelen te behalen inclusief beloning

Stappenplan om jouw doelen te behalen inclusief beloning

We leven in een wereld waarin zo onwijs veel mogelijk is. Een wereld waar we de mooiste dromen mogen hebben en de wildste wensen hebben. Je kan er zelf vast ook wel een paar bedenken, dat droomleven wat je ooit wilt hebben. Maar met alleen dromen zal je er nooit komen. Je zal doelen moeten stellen om jouw dromen te kunnen verwezenlijken. Met dit stappenplan inclusief beloningen ga jij jouw doelen behalen.

5 tips om tijd te besparen tijdens je werk

5 tips om tijd te besparen tijdens je werk

Als ondernemer heb je het vaak druk zat. Je hoofd loopt over van ideeën en je hebt een chronisch tijd tekort. Ik herken dat echt helemaal, maar gelukkig zijn er verschillende manieren om tijd te besparen. Hierbij mijn beste tips om tijd te besparen tijdens het werk.