Mooie verzorgende nagels vind ik heel belangrijk. Een keer in de vier weken laat ik mijn nagels doen door Mirte. Zij doet het zo mooi, maar ze werkt ook met Pink Gellac. Toen de nieuwe collectie van Pink Gellac, Uncovered 5 uitkwam, nam ik deze direct mee naar haar. Hier mocht ze wat moois mee maken.


Mooie zachte kleurtjes, niet te opvallend. Dat zijn de kleuren van de Uncovered 5 collectie. Dit is de vijfde uncovered collectie die uitgebracht is, maar nog steeds blijven de kleurtjes vernieuwend en verrassend. Het was dan ook totaal niet moeilijk om te bedenken wat ik op mijn nagels ging doen.

Moody mauve & neutral lavender

Meerdere kleuren vind ik tegenwoordig een stuk leuker en mooier dan alle nagels een kleur. Op mijn duim en pink zit de kleur moody mauve het is een wat donkerdere kleur, maar wel een hele mooie. Op mijn middelvinger zit de kleur neutral lavender die ook echt de mooie paarse kleur van lavendel heeft. Tot slot zit op mijn wijs- en ringvinger zit een roze glitter lak.

Lees ook: Pink Gellac | (lik maar aan me) lollypop collectie

Pale pink, fresh pink & powdered mauve

Soy lattes, appeltaart en een fresh mani. Wat willen we nog meer? Ook met de volgende look is Mirthe weer op een leuke manier aan de slag gegaan. Nagels die een verschillend patroon hadden om het lekker speels te houden. De paarse tint is powdered mauve, de roze kleur is pale pink. Op mijn duim (rechter foto alleen zichtbaar) zit de kleur fresh pink.

Om het nog leuker te maken, betaal je nu op je potje nagellak bij Pink Gellac €11,- en daarmee bespaar je €4,-. Toch weer een leuke besparing zo in de dure decembermaand toch?

Welke kleur draag jij het liefste op je nagels?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x