Marisa van Rotterdam Food nodigde mij en een paar andere meiden uit om bij Mood Rotterdam te lunchen. Wij kregen een overheerlijke lunch met geweldige sushi, een heerlijk hoofdgerecht en een grand dessert, die zo mooi was. Helaas mocht ik deze niet, maar ook mijn toetje was heerlijk. Daarnaast kregen wij er prachtige wijnen bij.

Mood Rotterdam is een restaurant op Kop van Zuid in Rotterdam en zit in het voormalige bekende Las Palmas van Herman den Blijker. Ondertussen is het overgenomen door Eveline Wu en kan je genieten van haar creaties. Eveline Wu is bekend als een echte sushi queen en dat was zeker tijdens het voorgerecht goed te proeven. Wat kregen wij lekkere stukjes sushi zeg. Maar naast het geweldige eten, was het restaurant zelf ook heel mooi.

Mood – het restaurant

Voorgerecht – heel veel lekkere sushi

Als voorgerecht kregen wij verschillende sushis te proeven. Ik ben dol op sushi en kan zeggen dat ik van deze sushi wel echt genoten heb. De sashimi was zo vers, het was net vers van de vis gehaald en dat maakte het zo lekker zacht. Maar ook de andere sushi verbaasde mij hoe lekker deze was. Op onze schaal lag ook nog een loempia van pekingeend, gyoza kip dumplings, nigiri beef, gefrituurde garnalen en twee soorten sushi.

Lees ook: 5 leuke en lekkere tips om Dordrecht te ontdekken

Hoofdgerecht – Zeebaarsfilet of Tournedos

Bij het hoofdgerecht mochten wij kiezen tussen een zeebaarsfilet en de tournedos van Black Angus. Een moeilijke keus, maar ik koos toch voor het visje. Beide gerechten waren prachtig en zonde om op te eten. De vis werd geserveerd met parelcouscous, courgette, aubergine en kruidenolie. De tournedos kwam met een rode wijn saus en paddestoelen. Met zijn allen zaten wij hier lekker van te smullen en een lekkere bijpassende wijn te drinken.

Nagerecht – grand desert

Als nagerecht kregen wij een schaal vol met allemaal deserts. Helaas mocht ik hier niet van mee eten wegens mijn lactose intolerantie maar wat een schaal was het zeg. Alles zag er zo lekker uit, wauw. Ik moest het doen met een fruitsalade met bolletje mango ijs, maar ook deze was heel goed. Op de lepel ligt de prijswinnende Garden Delight, deze kon ik ook niet proeven, maar aan de reacties te horen was deze wel heel lekker.

Ben jij al eens bij Mood by Eveline Wu geweest?
Bekijk hier de menukaart.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x