Verhalen van anderen kunnen mij heel erg inspireren. Zo ook het verhaal van Marjolein, zij runt haar eigen modellenbureau en werkt daarmee met exclusieve merken.

Marjolein Aurora was 21 toen zij haar eigen modellenbureau startte. Momenteel is ze 29 jaar, heeft ze 42 modellen en vier man personeel. Al klein meisje droomde Marjolein al van Haute Couture, modeshows en maakte ze zelfs haar eigen mode magazines. Tijdens haar studie Bedrijfskunde was zij model in verschillende campagnes en commercials. Hierbij viel het haar op dat modellen hoofdzakelijk gezien werden als nummer en geen persoonlijke begeleiding kregen. Dit wil zij samen met haar bedrijf Innocence Model Agency anders doen. Marjolein deelt als voormalig model middels haar eigen ervaringen en kennis naar potentiële modellen, wat ten goede komt in internationale carrières van haar modellen.

Marjolein werkt samen met o.a. Gucci, Balenciaga en Givenchy

Marjolein is al ondernemend sinds ze een klein meisje was. In 2013 richtte ze haar inmiddels succesvolle modellenbureau op. Zij onderscheidde zich op de markt door middel van persoonlijke begeleiding richting de modellen. Zo start elk model met een uniek opleidingstraject zijn/haar carrière om zo professioneel door te kunnen groeien. Inmiddels heeft Marjolein 42 modellen die allemaal even uniek zijn.

Marjolein doet zowel nationaal als internationaal zaken en werkt samen met de gaafste merken zoals Gucci,Balenciaga, Givenchy, Tommy Hilfiger, Armani, Hugo Boss, Suitsupply en Moncler. Het hebben van match met klanten en internationale partners is erg belangrijk, zo heeft zij de gaafste samenwerkingen voor elkaar gekregen.

Wil jij ook samenwerken met de gaafste merken? Kijk eens naar deze samenwerkingsplatformen en deze pr-bureaus.

Het meest trots is Marjolein als haar modellen meelopen tijdens een Fashionweek

De prestatie waar Marjolein het meest trots op is, is als haar modellen meelopen tijdens een Fashionweek. Door corona werd de London Fashion Week, Couture Week Parijs en de mannenweken in Parijs en Milaan volledig digitaal gehouden. Marjolein is positief dat de Paris Fashion Week in september weer op de normale manier zal plaatsvinden. Een show waarbij je aanwezig mag zijn, is een goede manier om aan je netwerk te werken. Tijdens een show klopt alles: locatie, licht, geluid, haute couture, design en fashion modellen. Tijdens een echte show krijg je de volledige beleving mee en Marjolein verwacht dat dit voor de doelgroep toch wel het belangrijkste is.

Lees ook: Amé Derks is de jongste advocaat van Nederland | Ambitieuze meiden

Als Marjolein een ambitieus boek mag aanraden is dit “Ondernemen in crisistijd”. Dit is een actueel boek (zeker nu met de corona crisis) en is voor elke business relevant.

Lees ook: 15 boeken die elke ambitieuze vrouw zou moeten lezen

Hier wordt Marjolein enthousiast van

De grootste drijfveer van het zijn van ondernemer is voor Marjolein dat ze zelf werk kan creëren. Hier wordt ze echt enthousiast van. Ze creëert werk door middel van het binnenhalen van boekingen voor modellen en het opbouwen van nieuwe samenwerkingen.

Binnen vijf jaar ziet ze haar bedrijf een nationale groei maken. Haar bedrijf zal een leading Agency nabij Amsterdam zijn. Klanten kennen haar bedrijf, geven goede reviews over de modellen en nemen snel actie voor een volgende boeking.

Op persoonlijk vlak ziet Marjolein zichzelf over vijf jaar als een succesvolle ondernemer, gezond en met humor. Viert de kwaliteit van het leven en realiseert haar dromen.

Lees ook: Stefanie van Pelt opende een seksspeeltjes webshop in april | Ambitieuze meisjes

De tip die Marjolein aan elk ambitieus meisje die dit leest mee wilt geven is: “Alone we can do so little, together we can do so much.” Werk samen, want samen bereik je stukken meer dan alleen.

Wil jij nooit meer een ambitieus verhaal missen? Schrijf je dan snel in voor de ambitieuze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle blogs en exclusieve ambitieuze verhalen.

Meld je aan! ♥

* Verplichte velden

Wat is jouw ambitieuze tip die je graag met iedereen wilt delen?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x