Mooie verzorgende nagels vind ik heel belangrijk. Sinds een tijdje heb ik een samenwerking met Pink Gellac en dat betekend dat ik de nieuwe collectie steeds krijg. Zo mocht ik ook met de lollypop collectie aan de slag.


♪ Lik maar aan me lolly, lik maar me lollypop

Zoet sappig, dat zijn deze kleurtjes. Laat ik daar nu net geen enkel probleem mee hebben. Ik hou er wel van en een ander voordeel is dat deze kleuren je al snel bruiner doen laten lijken. Ideaal voor de zomer natuurlijk. Bij deze kleuren geldt wel dat ze echt drie dunne laagjes nodig hebben, anders zijn je nagels niet mooi gedekt.

De collectie bestaat zoals je kan zien uit vijf mooie kleuren. Sweet purple, lady grey, baby blue, milkshake pink en sunset orange.

Baby blue

Pink Gellac baby blue

Zacht blauw, hoe mooi is deze? Dit soort kleurtjes draag ik meestal op mijn tenen, maar dit keer deed ik hem op mijn handen. En ik ben ook op mijn handen verliefd geworden. Hoezo draag ik zulke kleuren liever op mijn tenen? Dat is toch onzin? In de tuin van de buren vond ik tijdens het uitlaten van de hond deze mooie bloemen die prachtig bij de blauwe kleur op mijn nagels paste.

Lees ook: De mode musthaves voor herfst en winter 2019/2020

Lady grey

Kiebeboe, ik verstop me even achter mijn gelakte nagels. Het is natuurlijk niet voor iedereen mogelijk om dagelijks met knallende nagels te lopen. Ik kan me voorstellen dat als je een beroep hebt waarbij je er altijd netjes bij moet lopen, dat je nagels ook niet in het knalroze kunnen. Lady grey is dan de perfecte kleur. Deze kleur is netjes, maar niet saai. De combinatie die we willen toch?

Sunset orange

Pink Gellac sunset Orange

Om eerlijk te zijn ben ik totaal geen oranje nagellak liefhebber, toch vind ik deze kleur wel echt prachtig. Het WK is voorbij en helaas mochten we geen eerste worden, maar ook buiten het WK of welke oranje gelegenheid dan ook om, is het dragen van oranje leuk. Deze kleur is zo vrolijk dat je al direct vrolijk wordt van het kijken naar je eigen nagels.

Milkshake pink

Ik ben echt een roze meisje, niet heel gek dat dit dan ook de eerste kleur was die ik testte. Bij het opdoen had ik al direct door dat ik deze kleur geweldig vind. Ik ben geen milkshake liefhebber (met koemelkallergie is dat maar beter ook) maar van milkshake pink ben ik zeker wel een liefhebber. Toch ook wel erg leuk he?

Over de lollypop collectie Pink Gellac

De lollypop collectie kan je gewoon via Pink Gellac bestellen. De kleurtjes zijn van €15,- nu afgeprijsd naar €11,- en ze zijn super voor de zomer. Wil jij bruiner lijken kies dan zeker deze kleurtjes. Grijs heeft hier het minste effect op, maar de overige kleurtjes werken wel lekker mee.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x