En daar gaan we weer, na de persconferentie mogen we toch echt weer meer thuis werken. Eerder gaf ik al 4 Tips voor de ideale werkplek thuis. Dit keer zal ik de musthaves delen om een mooi kantoor in te richten. Het is tenslotte niet voor niks de woonmaand.

kantoor musthaves

Welke 5 musthaves heb jij nodig om een mooi kantoor in te richten? Ik deel graag de tips en tricks met je, zodat jij ook jouw droomkantoor thuis zult krijgen.

Goede en mooie verlichting zoals led panelen

Goed licht is belangrijk voor je ogen, maar de lamp zelf is van belang voor de feeling van jouw kantoor. Led panelen kopen voor het kantoor is daarom een aanrader, omdat zij een hoge lichtintensiteit hebben. Dit zorgt ervoor dat er relatief veel en extra heldere verlichting uit de lampen komt. Ideaal voor in jouw thuiskantoor, zodat je alle papieren en andere belangrijke dingen op je kantoor goed kunt zien, ook als het buiten donker wordt. Daarnaast heb je met led panelen weinig last van schaduwen op je computerscherm. Door de hoge lichtintensiteit zorgen ze ervoor dat je altijd gefocust en geconcentreerd blijft. Precies wat we nodig hebben in een kantoor.

Mooie papierbak

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en dat moet ook in jouw kantoor goed te zien zijn. Kies daarom voor een mooie papierbak die past bij jouw interieur. Het is van belang dat er een A4tje in past. Zo kan je genoeg mooie rieten manden vinden die perfect passen bij het interieur van jouw kantoor.

Planten

Een plant is onmisbaar in je kantoor, naast dat het een gezellige uitstraling heeft, hebben planten ook andere voordelen. Zo zorgen zij voor:

  • een goede luchtvochtigheid;
  • een aangename werkplek;
  • een positievere gemoedstoestand;
  • een beter functioneren en bijdragen aan creativiteit; en
  • een betere temperatuur verdeling.

Boeken

Wat is een kantoor zonder boeken? Er zijn zoveel handige boeken die elk ambitieus meisje gelezen moet hebben. Deze boeken kunnen zowel jouw mindset verbeteren als dat ze je iets nieuws leren. Maar natuurlijk kan je hier ook gewoon heerlijke leesboeken neerzetten, want je mag ook gewoon relaxen.

Geurstokjes en kaarsen

De sfeer in een kantoor is van groot belang en als het nog eens lekker ruikt is dat helemaal fijn. Je kantoor krijgt direct een wat huiselijkere sfeer waardoor het heel toegankelijk is. Dit zorgt er ook direct voor dat je sneller in je kantoor gaat zitten in plaats van aan de eettafel bijvoorbeeld.

Wat vind jij een echte musthave in jouw kantoor?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x