5 leukste fotoplekken rondom de Eiffeltoren

Instagram heeft zoveel te bieden en overal komen de leukste plekjes voorbij. Inspelen op seizoenen en thema’s, leuke steden bezoeken voor unieke content. Jezelf blijven, nieuwe mensen ontmoeten, dit allemaal hoort bij Instagram. Wat zijn nu de leukste plekken rondom de Eiffeltoren?

Ik ben dol op Parijs, dat kan je niet ontgaan zijn. Ik vind de stad heerlijk om foto’s te maken, maar ook om te zijn. Zoveel mooie plekken, zoveel lekker eten. Geweldig om met je lover heen te gaan, maar ook geweldig voor het creëren van leuke content voor op Instagram. Vooral rondom de Eiffeltoren zijn super veel toffe plekken, de leukste heb ik voor je op een rijtje gezet.

Slotjesbrug | Passerelle Debilly met Eiffeltoren op de achtergrond

 

slotjesburg parijs
Passerelle Debilly Parijs

n het 8e arrondissement vind je een brug die over de Seine loopt die volgehangen is met slotjes. De naam van de brug is Passerelle Debilly en is niet de meest bekende fotoplek bij de Eiffeltoren om foto’s te maken. Dit maakt het natuurlijk nog veel leuker om hier wel je foto’s te maken. Hang samen met je lover een slotje op. Doe een diamant om je vinger en maak mijn foto na, doe wat leuks, deze brug laat het je doen!

Google maps locatie

Lees ook: 7 Leukste fotoplekken in Parijs

Hoge muurtjes | Jardins du Trocadéro

 

Jardins du Trocadéro Parijs
Eiffeltoren Parijs
Eiffeltoren Parijs

Deze plek ken je vast wel, boven een pleintje met de zwarte vierkanten. De plek hier op de muur is bekend van de rode avondjurken, de ballonen etc. Deze plek is heel veelzijdig en je kan er daarom ook hele leuke foto’s maken met de Eiffeltoren er levensgroot op.

Google maps locatie

Lees ook: De mode must haves voor herfst en winter 2019/2020. Zodat jij ook weet wat je aan moet doen op je foto’s.

Draaimolen | Carrousel de la tour Eiffel

 

Eiffeltoren met carousel

Vroeger als kind was dit al leuk, een carrousel waarbij je op het paard wilde. Bij de Eiffeltoren (en op meer plekken in Parijs) kan je zo’n leuke carrousel vinden. Het leuke is dat je zowel de geweldige carrousel als de Eiffeltoren op de foto kan zetten.

Lees ook: De favoriete webshops van AmbitiEmma zo ga jij in elk geval met de mooiste kleding op de foto.

Toen ik hier in maart was, was deze helaas afgesloten met een hek. In oktober heb ik hier helaas niet meer naar gekeken, dus ik heb geen idee of je er nu weer leuke foto’s kan maken.

Google maps locatie

Straatje | Rue de l’Université Parijs

 

Rue de l'Université Parijs

Dit is misschien wel een van de meest gefotografeerde straatjes van Parijs. Een typisch Parisian straatje met de Eiffeltoren erop. Het is dan ook lekker druk en een foto maken zonder er mensen opstaan is een grote uitdaging.

Google maps locatie

Park bij de Eiffeltoren | Parc du Champs de March

Park Eiffeltoren Parijs
Parc du Champs de March
Parc du Champs de March

Het park bij de Eiffeltoren blijft ook een leuke plek voor foto’s hoe meer naar achter je gaat hoe meer van de Eiffeltoren erop te zien is. Er zijn hier heel veel verschillende plekken om leuke foto’s te maken.

Google maps locatie

Wat vind jij de aller leukste plek met de Eiffeltoren op de foto?

4 1 stem
Artikelbeoordeling
2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x