De leukste Instagram cursussen om te volgen als ondernemer

Instagram is voor veel online ondernemers de normaalste zaak van de wereld geworden en vaak een grote bron voor klanten. Je hebt ze daar immers voor het oprapen als jij je Instagram op de juiste manier kunt inzetten. Dat is alleen wat makkelijker gezegd dan gedaan. Toch zijn er genoeg ondernemers die uitblinken op de socials. Gelukkig delen zij hun tips in Instagram cursussen. Laat ik nu net een Instagram freak zijn en veel Instagram cursussen hebben getest voor je. Benieuwd wat aanraders zijn? Lees dan snel verder.

Uitgeleerd over Instagram ben ik denk ik nooit. Steeds als ik weer een mooie cursus voorbij zie komen dan denk ik “oeee”, maar ondertussen kan ik mijzelf beter inhouden. Er zijn meer vlakken waarin ik mag investeren en niet enkel in Instragram cursussen. Toch heb ik er onwijs veel van geleerd en ik deel graag mijn mening over de cursussen die ik heb gevolgd.

Reels training – Dsocials

De goedkoopste cursus – of training zoals ze het zelf noemt – is er eentje over het maken van Reels van Dsocials. Slechts €7,- (ex btw) kostte die en daarom heb ik er ook niet echt over na hoeven denken. Een leuke training over hoe je Reels moet maken. Mijn vraag toen ik de cursus aanschafte was “waarom gaat de ene Reels wel viral en de andere niet?” Deze vraag bleef onbeantwoord. Als je wilt weten hoe je Reels moet maken dan is dit een aanrader. Ben je al bekent met Reels, maar wil je er meer over leren, dan is het alsnog zonde van je geld.

Long Story Short – Celine Charlotte

Een cursus van de vlogkoningin over instagram vloggen. Ik begon in januari 2021 met vloggen na ik een week geblokkeerd was op mijn account en ik niks anders kon dan vloggen. Mijn storyviews vielen tegen en dit zou de manier zijn om die views omhoog te krikken. Helaas was de cursus toen nog niet beschikbaar, maar toen deze in april te koop was, was ik waarschijnlijk de eerste die hem kocht. Inmiddels had ik mijn camera angst overwonnen en volgde ik er op los, maar de views vielen tegen. Deze cursus zou dat verbeteren dacht ik. Voor €199 (ex btw) kochht ik de cursus om ermee aan de slag te gaan. Hij was super leerzaam en mijn stories werden er ook echt een stuk beter van. Helaas namen de kijkers niet toe, daar moet ik nog altijd een andere oplossing voor verzinnen, maar wie weet komt dat vanzelf.

Als je wil leren vloggen om zo bijvoorbeeld meer te verkopen via Instagram is deze cursus wel echt een mega aanrader. En hij is zijn geld ook wel waard, zolang je doel niet is om de storyviews omhoog te krijgen, maar om een nieuwe skill te leren.

Lees ook: 5 tips voor meer actie op Instagram

Instahacks – By Bird

By Bird is een echte Instagram Queen als je het mij vraagt dus een cursus van haar kon niet ontbreken. Het leukste aan deze cursus is dat je gewoon chocoalde opgestuurd krijgt, want naast Instagram Queen is ze ook chocolade verslaafd. Deze cursus kan je volgen vanaf een afgeschermd Instagram account en staat vol met leerzame tips waar je echt wel veel aan kunt hebben. Zo leerde ik goed aan de slag gaan met mijn hashtags en als klap op de vuurpijl worden mijn foto’s veel meer bekeken onder de hashtags. Doel behaald. Deze cursus schafte ik aan om te groeien en dat maakte hij meer dan waar. De cursus is echt een aanrader om te volgen.

Naast chocolade uitdelen strooit Berdien ook met kortingscodes, dus als jij deze te gekke cursus wilt kopen, doe dat dan vooral met de code “ambitieemma” (ja met 2 e’s) en ontvang €10 dus dan betaal je nog €139 ipv €149 en daarbij krijg je ook gratis chocolade.

Spark your socials – Social Nomad

Wie kan er nu beter een cursus over social media geven dan een influencer die wel succes heeft behaald (ja een Instagram cursus hoef je bij mij niet te volgen natuurlijk, maar dat is wat anders). Een super complete cursus met alles erop en eraan, dat is de Spark your socials cursus van Lynn. De meest complete cursus die ik heb gekocht en daardoor ook direct de duurste. Hij kost €849, maar zorgt wel echt voor een transformatie van je account. En daarom ook echt een aanrader, ik ben zoveel meer waarde gaan leveren en mijn posts worden steeds beter en beter. Allemaal geleerd in deze fijne cursus.

Bij de cursus zit ook een mega uitgebreid werkboek waardoor je met veel opdrachten aan de slag gaat om iets te maken van je account. Deze cursus is de enige die ik nog niet heb afgerond, hij duurt namelijk lekker lang, dus heel veel waarde die in de uren zitten. En grappig feitje, als je op de sales pagina kijkt zie je mijn instagram dm verzonden vanaf Emma’s Tax Law er ook tussen staan (rechtsboven).

Dit zijn alle cursussen over Instagram die ik momenteel gevolgd heb. De kortingscode van Berdien zorgt ervoor dat ik ook een beetje geld verdien, dus wij hebben er beiden iets aan als jij hem via mijn code koopt. 

Ik ben wel erg benieuwd of jij nog mooie aanraders hebt voor cursussen! Laat het vooral weten in de reacties. Wie weet inspireer je anderen nog met jouw aanrader.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x