5 inspirerende business babes om te volgen op Instragram

Instagram is voor mij een plek om inspiratie op te doen. Daarom volg ik bewust ook mensen die bij inspireren en waar ik dingen van kan leren. Door de juiste dingen voorbij te zien komen, raak ik gemotiveerd om meer uit mijn leven te halen. Daarom deel ik 5 inspirerende business babes om te volgen.

Ik volg verschillende super toffe ondernemers of mensen die gewoon toffe dingen delen. Dit zijn mijn favoriete inspirerende business babes en natuurlijk vertel ik ook waarom jij ze wilt volgen. Want wie wil er nu niet super inspirerende mensen volgen?

Who is That Blonde – Lynn Quanjel

Lynn ook wel bekend op Instagram als Who is That Blonde is een leuke meid om te volgen. Zij heeft problemen met haar darmen en praat hier heel openlijk over. Haar openheid en laten zien wie je daadwerkelijk bent zijn voor mij erg inspirerend. Daarnaast deelt ze ook gewoon erg leuke plaatjes om naar te kijken.

Celine Charlotte – Charlotte van ’t Wout

Charlotte, ook wel bekend als Celine Charlotte is een echte inspirerende business babe die het in mijn ogen toch wel goed voor elkaar heeft. Ze deelt super toffe verhalen over haar business, haar mening en over mindset. Vooral als je haar stories volgt krijg je een goede dosis nadenk power in een keer. Ze helpt heel veel ondernemers door middel van haar cursussen. Zelf heb ik bijvoorbeeld de cursus Long Story Short gedaan. Daarnaast ben ik super benieuwd naar haar productiviteitscursus, komt altijd van pas, niet waar?

Lees ook: 4 tips om volgers krijgen op Instagram in 2020

Pretty Ambitious – Aranka van der Voorden

Een andere super leuke inspirerende business babe is Aranka van Pretty Ambitious. Zij is ondernemerscoach en deelt echt handige tips op the gram. Daarnaast is ze ook nog bezig met een boek, waar ik toch wel heel benieuwd naar ben. Maar ze doet nog meer en dat maakt haar juist zo interessant om te volgen. Deze business babe deelt toch echt wel goede tips voor iedereen met een business. En daarnaast had zij vorige maand de “Insta growth hack” bedacht, die mij toch echt wel veel leuke nieuwe volgers heeft bezorgt.

Hashtag Lifegoals – Shelly Barendregt

Shelly van Hashtag Lifegoals is ook echt een aanrader als het gaat om inspirerende mensen om te volgen. Onlangs heb ik echt een super leuke masterclass bij haar gevolgd productiviteit en dit heeft mij toch wel mooie nieuwe inzichten gegeven en sinds dien gaat het ook echt wel een stuk beter. Deze structuur babe deelt echt goede tips en weet mij keer op keer weer te inspireren.

Laywer Tosun – Feride Tosun

Ja hoe kan dit lijstje compleet zijn zonder advocaat? Een van de inspirerende advocaten die ik volg is Laywer Tosun. Wellicht ken je haar wel van tv, zoniet dat wil je haar wel leren kennen via Instagram. Ze is namelijk een van de beste strafrechtadvocaten van Nederland (en dat kan altijd handig zijn :p). Ik kan honderden redenen oplepelen waarom het leuk is om advocaten te volgen, maar het is gewoon leuk. Dus deze business babe is zeker het volgen waard.

Hopelijk hebben jullie genoten van deze business babes, mij mag je natuurlijk ook altijd volgen op AmbitiEmma en Emma’s Tax Law.

En wat zijn jouw favoriete accounts? Laat het me weten in de comments 🙂

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x