In januari had ik minder inkomsten met mijn socials

Januari is voorbij en dat betekend dat het tijd is voor een nieuwe update. Wat heb ik afgelopen maand met mijn socials verdiend? Dat ga ik je natuurlijk vertellen in deze blog, want jij bent vast heel nieuwsgierig naar mijn social inkomsten van januari. Daarnaast hoop ik je ook weer nieuwe tips te geven zodat jij ook geld kunt gaan verdienen met je socials. Omdat ik het praten over geld zo belangrijk vind en ik nog steeds hoor van meiden dat ze denken dat ik gouden bergen verdien met mijn socials deel ik dit met liefde. Sandra van ik ben Jan Modaal heeft speciaal voor jullie een gastblog geschreven hoe je meer geld kan verdienen met affiliate marketing. Zo hopen wij jullie ook op weg te helpen om meer te verdienen.

Gesponsorde artikelen

De maand januari was een rustige maand, ik heb 1 artikel gesponsord geschreven en dat was voor BlogBrains. Ik heb hiervoor €65,- ontvangen. Het ging om dit artikel: Kan ik beter een auto privé of zakelijk aanschaffen? Via verschillende platformen kan je aan samenwerkingen komen, dit zijn mijn favoriete platformen.

Affiliate marketing

In december had ik veel affiliete inkomsten en Awin was daarin niet meegenomen, dus die pak ik deze maand mee voor december en januari. In december heb ik €6,51 verdient en in januari helemaal niks via Awin. Via LinkPizza zijn er aardig wat bestellingen geplaatst op arganwinkel.nl en daardoor heb ik €26,56 verdiend via dit platform. Via het parterprogramma van bol.com heb ik ook geld verdiend. Zij stappen alleen over op een nieuw programma, waardoor ik helaas geen inzichten heb in de opbrengsten. Ik het totaal heb ik €33,07 verdiend met affiliate marketing wat ik voor deze maand meereken.

Ontvangen producten

Af en toe ontvang ik ook producten voor mijn Instagram om hiermee aan de slag te gaan. In januari heb ik ook een paar leuke dingen ontvangen. Ik heb het boek FEMNATION ontvangen, dit zou het meest complete businessboek zijn voor vrouwelijke ondernemers. Dat beloofd veel goeds natuurlijk. Ik moet nog aan dit boek beginnen, maar een review volgt hier zeker van.
Daarnaast heb ik de cadeaukaart ontvangen, ter waarde van €50,-. Met deze kaart kan je vervolgens zelf kiezen waar je een cadeaukaart koopt. Zo ontvang je altijd een kaart die bij je past. Super tof zo’n kaart natuurlijk. Tot slot heb ik nog een boek ontvangen, maar daar vertel ik vrijdag in mijn stories meer over. Dat was overigens nog een super goede deal ook, maar dat lees je begin maart wel in het overzicht van februari.

Totale inkomsten januari

Januari was geen spannende maand met de inkomsten, het is niet altijd rozengeur en maneschijn in de ondernemerswereld. In het totaal heb ik €98,07 verdiend. Dat is de helft van wat ik normaal verdien, gelukkig weet ik nu al dat februari een mooie maand gaat worden en dat het helemaal goed komt ;). Durf jij te delen hoeveel je met je blog en/of social media hebt verdiend? Laat het me weten in de reacties.
5 1 stem
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x