Dit was mijn inkomen in december via mijn socials

Ben jij ook zo benieuwd wat mijn socials opleveren? Je bent niet de enige, het is namelijk de best gelezen categorie op mijn site. In deze blog deel ik alle inkomsten die ik met mijn socials heb behaald in een maand. Hier lees je over mijn inkomen van december!

Met deze blogs probeer ik het geld taboe te doorbreken. Door open te praten wat ik met mijn socials verdien, hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen. In november verdiende ik ruim €200 met mijn socials, benieuwd hoe het inkomen in december ging? Lees dan snel verder!

Gesponsorde blogartikelen

Vorige maand vroeg ik of Smart-IM de prijs per artikel wilde verhogen naar €100. Ze zeiden dat ik dit zou terug zien in mijn aanvragen en dat klopte! Helaas kwam er helemaal géén aanvraag vanuit hun kant naar mij toe!

Gelukkig had het andere platform waarmee ik werk, BlogBrains, wel twee opdrachten voor me. Zij betalen slechts €65,- per artikel, maar hierdoor had ik wel inkomsten vanuit gesponsorde artikelen.

De totale opbrengsten uit gesponsorde artikelen bedroeg daarmee €130,-.

Voor BlogBrains schreef ik de volgende artikelen:

Affiliate marketing

Een hele makkelijke manier om geld te verdienen is door middel van affiliate marketing. Mensen moeten dan alleen wel via mijn links iets kopen en dat is vaak precies hetgeen wat lastig is. Toch viel de maand december zeker niet tegen. Wellicht was het zelfs de beste maand tot nu toe.

LinkPizza betaalde mij €49,99 uit dingen die deze maand binnengekomen waren. Helaas is het onbekend waarmee dit was. Daarnaast staat er nog €1,46 van de Bijenkorf op me te wachten

Partnerprogramma van bol.com heeft een saldo van €3,59 staan. Er waren twee bestellingen. 1 boek en 1 digitale camera accessoires. Veel plezier ermee ;).

Awin ligt er helaas al even uit, want ik kan niet inloggen. Wel zag ik begin december dat er weer wat kaartjes via Greetzverstuurd zijn.

De affiliate inkomsten waren het totaal dus €55,04 plus dat van Awin.

Gekregen producten

Ook in december heb ik weer wat leuke dingen mogen ontvangen.

Het boek de wakkere professional om de boekenkast wat meer te vullen. Want ja er gaan zeker nog veel meer boekreviews volgen. Dit boek kost €20,- en kan je via de link kopen.

Ik heb 3 truien gehad van Chiquelle. Een fijn kledingmerk wat niet al te duur is. Deze truien waren bij elkaar €99,85.

Van het pr bureau Pitch PR heb ik nog een leuk NYE feestje gehad van Kris Kross Amsterdam met wijn-pakket van JP Chenet. De waarde van het pakket is onbekend door alles wat erbij zat!

En dat waren mijn cadeautjes die ik in december kreeg.

Totale inkomen december

In het totaal heb ik in december €185,04 met mijn socials weten te verdienen. Best knap gezien ik er door mijn tentamenmaand (!) een stuk minder focus op heb gelegd. De totale productwaarde die te berekenen is bedroeg €133,83.

Wil jij me helpen met meer inkomsten te krijgen in januari? Koop dan vooral alles via mijn affiliate links, het kost jouw niks en mij maak je super blij, zoals je leest! Neem vooral eens een kijkje bij mijn favoriete webshops.

En en… ga jij wat kopen via mijn links? 😉

3.3 4 stemmen
Artikelbeoordeling
2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x