Ben jij een Influencer/bloggen of een andere online ondernemer? Weet jij dan toevallig dat een goede boekhouder voor jou echt van belang is? In dit artikel noem ik 5 redenen waarom influencers een boekhouder nodig hebben.

Influencers boekhouder

Je bent al lekker bezig met je onderneming en wellicht groeit deze ook al lekker. Je haalt steeds meer samenwerkingen binnen met jouw bedrijf en je verdient steeds meer geld. Super fijn, maar heb jij al wel over je boekhouding nagedacht? Of heb je überhaupt al wel een boekhouding?

Zekerheid en ontzorgen want je administratie is altijd op orde

Het grote voordeel van een boekhouder is dat jij zekerheid krijgt. De boekhouder – ikke – heeft veel verstand van alles waarmee jij bezig bent. Daar krijg je dus veel zekerheid voor terug. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over de belastingaangiften die gemaakt worden, want dat wordt op de juiste manier voor je geregeld. Jij hoeft je over niks meer druk te maken. Want ik houd me bezig met al jouw cijfertjes.

Een financieel gezondere onderneming

Omdat jouw administratie op orde is en ik veel verstand heb van financiën, wordt jouw bedrijf financieel gezonder. Zo weet ik wat belastingvoordeel oplevert en daar help ik je graag bij. Advies over wanneer je het beste een investering kan doen? Ik kan je daarbij helpen. Daarnaast ben ik er voor al je vragen, wat mag je wel en niet op de zaak boeken?

Lees ook: Dit is waarom elke ib-ondernemer werkuren moet bijhouden!

Focussen op de leuke dingen

Boekhouden, denk jij nu ook al gaap, saai, val me daar maar niet mee lastig want daar kijk ik als het moet wel naar. Ik snap je, maar als jij mij nou je boekhouding laat doen, dan kan jij je focussen op alles wat je echt leuk vind en kan ik me bezig houden met jouw boekhouding. Op die manier hoef jij je er niet meer mee bezig te houden en wordt je boekhouding direct op een goede manier verzorgt.

Het bespaart geld

Naast dat jij meer tijd over houdt om aan je onderneming te werken en hiermee te knallen, ken ik ook alle belastingvoordelen voor jou en daarmee bespaar jij weer super veel geld. En wie wil dat nou niet? Op die manier verdien je dus dubbel geld en het is echt de slimste manier om te zorgen dat jij nog meer geld zal verdienen.

Ik ken jouw zorgen

Ik heb zelf ook een leuk Instagram account en een blog en daarmee verdien ik ook geld. Op die manier weet ik als geen ander waar jij tegen aanloopt als influencer of blogger. Dat maakt ook dat ik jou echt super goed kan helpen met alles waar jij tegen aan loopt.

Heb jij al een boekhouder?

Wil je mijn hulp gebruiken? Stuur me dan snel een mailtje op emma@emmastaxlaw.nl en dan ga ik je helpen.

5 redenen waarom influencers een boekhouder nodig hebben bewaren op pinterest?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x