Door corona werken velen van ons ondertussen al maanden thuis. Wellicht mag je al wat vaker naar kantoor, misschien werkte je altijd al wel thuis. In elk geval deel ik graag een paar tips voor de ideale werkplek thuis. Op deze manier ga jij in elk geval met plezier aan de slag.

ideale werkplek thuis
Bureau: Bol.com | Stoel: Vitra

Een plek om lekker aan te werken, dat is wel zo fijn als je er dagen achter moet zitten. Gelukkig heb ik het voor elkaar gekregen om een heerlijke plek voor mezelf te creëren in onze studio. En ik ben helemaal blij met de looks van mijn hoekje. Op deze manier heb ik voor mijzelf in onze studio de ideale werkplek thuis kunnen creëren.

Oke genoeg over mij en mijn fantastische studio kantoor, door naar de beloofde tips zodat jij ook een fantastische werkplek thuis kunt maken.

Eigen werkplek thuis

Hoe fijn werken op de bank, vanuit bed of vanaf de eetkamertafel ook kan zijn, erg productief is het vaak niet. De productiviteit gaat vooruit als we onze eigen werk- of studeerplek hebben. Zo kan je na een lange dag werken je werkdag ook eenvoudiger afsluiten. Tover de rommelkamer om tot een tof kantoor of pak een leeg stuk in huis voor een kantoor. Je zult zien dat het stukken fijner werkt.

Lees ook: 5 redenen waarom influencers een boekhouder nodig hebben

Lamp: Xenos | Lampenkap: Xenos

Goed bureau en een fijne stoel

Een bureau met voldoende ruimte en eventueel opbergruimte is altijd handig. En hier daarnaast ook een praktische en fijne stoel. Je zal er uren op een dag op moeten zitten, dus comfort gaat voor alles. Zorg wel dat de stoel en het bureau de goede hoogte heeft, want hoe leuk de fysio misschien ook is, je kunt er beter niet te vaak komen.

Voldoende licht

Last van je hoofd krijgen omdat je in een donkere ruimte werkt zitten we ook niet op te wachten. Zoek daarom een plek uit met voldoende licht. Een kantoor met ramen is daarom ideaal. Maar houd er ook rekening mee dat het in de winter toch wel erg vroeg donker kan worden en het pas laat licht is. Dus een lamp is ook zeker erg handig om ook in de winter te kunnen werken.

Leuke werkplek thuis

Natuurlijk is het ook leuk als jouw kantoor er nog een beetje leuk uitziet. Leuke spullen vind je overal wel. Kies voor een leuke aankleding van jouw werkplek zodat jij gemotiveerd wordt om hier te willen zitten. Bijvoorbeeld door een foto op hexagon op te hangen (zie afbeelding hieronder), door (droog)bloemen neer te zetten of door kaarten op te hangen.

Je krijgt tot 1 oktober 2020 50% korting op alle muchopix bij fotocadeau.nl met de code “MP50”. Je shopt hier ook een sleutelhanger met foto.

Heb jij al een ideale werkplek thuis?

3 1 stem
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x