Nieuwe restaurants ontdekken vind ik zo leuk. Marisa van Rotterdam Food vroeg of ik mee wilde naar Nhow Rotterdam. Daar zei ik geen nee tegen. Samen testten we de kaart.


Allemaal verschillende gerechtjes mochten wij proeven. Met alles hielden ze goed rekening, geen vlees, vis en lactose vrij. Zo konden we beiden alles eten. Het toetje is altijd een uitdaging, maar buiten de kaart om kreeg ik een echte verwennerij. Dat verdiend al pluspunten!

Voorgerechten

Om te beginnen kregen wij drie heerlijke voorgerechten. Dit was al best een maaltijd op zich, maar wat was dit lekker. Wij kregen een groentetuintje met hummus en truffel, een veggie poke bowl en een heerlijke bulgur salade met biet, paddenstoelen en noten. Alles vegetarisch en lactose vrij en dit was zo lekker. Het vlees heb ik dus totaal niet gemist.

Hoofdgerechten

Ook de rondes met hoofdgerechten was echt heerlijk. Parelcouscous met lekkers en aubergine met linzen. In het groene in het bakje, dat mocht ik niet. Dikke aanraders zijn dit, want ik heb hier echt van genoten. Op zo’n manier mis ik vlees dus echt helemaal niet.

Lees ook: Mood Rotterdam – een heerlijk restaurant op Kop van Zuid Rotterdam

Toetjestijd – Dikke pluim voor Nhow Rotterdam

Lactosevrije toetjes zijn vaak een grote uitdaging in een restaurant. Ook hier stonden ze niet op de kaart, maar ik kreeg wel wat lekkers. Én het was geen sorbetijs dit keer. Chapeau, het was frambozen bavarois met nootjes, frambozensaus en verse frambozen. Ik heb echt van dit toetje genoten. Echt dikke pluimen hoe goed de kok zijn best heeft gedaan om buiten de kaart om wat lekkers op tafel te toveren.

Ook voor je zakelijke afspraken ben je bij Nhow Rotterdam op de juiste plek

Ook voor je zakelijke afspraken kan je prima bij Nhow Rotterdam terecht. Het ligt op een locatie die heel makkelijk te bereizen is. Naast lekker eten, kan je hier ook in alle rust dingen bespreken. Het personeel is relaxed, dus je bent hier op de juiste plek voor een lekkere zakelijke lunch.

Hoe leuk is de inrichting ook? Ik vind deze stijl met al die hangende planten dus echt onwijs gaaf. Ook die peertjes die naar beneden hangen. Mij maak je wel blij met een restaurant wat er zo tof uit ziet zoals deze.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x