Een goede gezichtsverzorging is van reuze belang als je een mooie rustige huid wilt hebben. Hoe jonger je begint met een goede gezichtsverzorging, hoe langer je huid mooi blijft als je ouder wordt. Image Skincare nodigde mij daarom uit in het Experience Centre in Haarlem om langs te komen.

Midden in het centrum van Haarlem, in een prachtig pand gebouwd begin 1900 vind je Image Skincare. Alleen van alles binnen werd ik al helemaal vrolijk, hoewel het precies op ons huis leek, alleen dan heel veel groter. Oude gebouwen, zucht. Ik vind ze prachtig.

Huidanalyse van Image Skincare

Voor de behandeling startte kreeg ik eerst een huidanalyse, super leuk want die had ik nog nooit eerder gehad. Met verschillende soorten licht werden er foto’s van mijn gezicht gemaakt die verschillende dingen aantoonde. Zo zag mijn huid heel vet, maar was het eigelijk heel droog en heb ik weinig talg. Aan de hand van deze foto’s werd de behandeling bedacht.

Reinigen met ORMEDIC – Balancing Facial Cleaner

Mijn huid werd eerst gereinigd met de ORMEDIC – Balancing Facial Cleaner. Dit is echt een heerlijke reiniging en gebruik ik nu ook thuis dagelijks. Op de site staat wat meer uitleg over de cleaner, maar ik ben er echt fan van geworden.

Image Skincare Facial

Als er een behandeling niet lekker is, dan is dit de facial. Er wordt een gele laag op de huid aangebracht die de huid helemaal moet kalmeren, maar op het moment dat hij erop zit, voelt het helemaal niet zo kalm aan. Mijn huid voelde alsof hij in brand stond. Gelukkig was dit vooraf al bekend en ik kreeg steeds de vraag of het wel goed ging. Toen de facial verwijderd was voelde mijn huid wel echt heel fijn aan. Deze kan je niet zelf aanschaffen geloof ik, maar ik denk dat dat ook maar goed is, want een leuk product is het niet.

Lees ook: Waarom je een beautyblogger niet altijd mag geloven omtrent gezichtsverzorging

I MASK – Firming Transformation Mask

Ik moet zeggen dat de smurvenlook mij best leuk staat, al zeg ik het zelf. Dit I mask – Firming Transformation Mask is echt heerlijk en geeft echt een speciale boost aan je huid. Dit masker is net nieuw en ik vond het daarom ook erg leuk om hem zo snel te mogen testen. Ik heb nog een testertje ervan mee gekregen, dus die ga ik binnenkort zeker gebruiken.

Na de behandeling

Na de behandeling kreeg ik een huidpaspoort mee met daarin de producten die ik mocht gaan proberen de komende periode. Voor mij hield dit in de ORMEDIC – Balancing Facial Cleaner voor de ochtend en avond. De Vital C – Hydrating Anti-Aging Serum voor in de ochtend direct na het reinigen aan te brengen. De PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 32 om over het serum aan te brengen in de ochtend. De ORMEDIC – Balancing Bio-Peptide Crème als nachtcrème. De producten zijn aardig prijzig bij elkaar, maar gelukkig gaan ze wel lekker lang mee. Een uitgebreide review over deze producten zal nog volgen.

5 1 stem
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x