Slapend geld verdienen en rijk worden, droomt niet iedereen daarvan? Er zijn manieren om geld te verdienen zonder moeite en die manieren deel ik graag met je. Droom je met me mee?

Slapend geld verdienen

Je kunt op verschillende manieren geld verdienen, de ene manier kost een stuk meer inspanning dan de andere manier. In deze blog ga ik je vertellen hoe jij aan gratis geld kunt komen.

Slapend geld verdienen door te beleggen in aandelen

Geld verdienen zonder er iets voor te hoeven doen is iets waar we allemaal van dromen. Door het rendement wat je via beleggen kunt krijgen, kan je makkelijk slapend geld verdienen. Beleggen heeft risico’s en je kan ook slapend veel geld verliezen, daarom is het van belang dat je weet wat je doet, of dat je een partij kiest die voor jou belegd.

Als jaren heb ik beleggingsrekeningen en ik vind het dan ook super interessant. Toch heb ik nog geen euro zelfstandig belegd, mijn beleggingen doe ik allemaal via een bedrijf die het voor mij beheerd. Zo kan je ook beleggen zonder de kennis in huis te hebben. Super handig natuurlijk.

Robeco

Een van de bedrijven waar ik mijn geld beleg in Robeco. Mijn ouders opende hier ooit een kinder beleggingsrekening van mij die op mijn 18e voor mij ter beschikking kwam. Maandelijks stort ik hier een bedrag op en dan gaan de experts van Robeco dit voor mij beleggen. Door hun verdien ik dus zonder enige moeite en kennis mijn geld.

En Robeco geeft ook gratis geld weg, want als jij een rekening opent – en dat kan al vanaf €50 – dan krijg je €25,- helemaal gratis. Klik hier om je rekening bij Robeco te openen. En als die €25,- nog niet genoeg is, deel je link dan onder je vrienden, want dan krijg je nog meer geld als zij een rekening openen.

Meer weten over beleggen?

Peaks

Een andere beleggingsrekening waar ik gebruik van maak is Peaks. Dit is helemaal een laagdrempelige tool, want zonder enige kennis kan je hier beginnen met beleggen en het kan ook nog eens met hele kleine bedragen. Deze app belegt namelijk je wisselgeld.

Zodra jij pint gaat er geld van je rekening af en Peaks rondt dat bedrag af naar de eerst volgende hele euro. Dit houdt hij een week lang bij en daarna belegt hij dit automatisch voor je. Kan je het geld op dat moment niet missen? Geen probleem, dan kan je het tegenhouden en slaat hij een weekje over.

Ook Peaks strooit met gratis geld, want als jij nu een rekening opent bij Peaks en gebruik maakt van de actiecode “EMMADPBMK” krijg je wel €5,- helemaal gratis. Klik hier om een rekening te openen bij Peaks. En vervolgens krijg jij ook een code die je onder je vrienden kan delen om nog meer gratis geld bij elkaar te verdienen.

Bux Zero

De laatste manier hoe jij gratis geld kan verdienen met aandelen is door middel van Bux Zero. Dit is een app waarbij jij zelf aandelen aan moet kopen, in tegenstelling tot Peaks en Robeco. Kennis van het handelen in aandelen is wel handig dus hierbij. Gelukkig kan je deze kennis makkelijk opdoen voor verschillende blogs te lezen en boeken te lezen.

Als jij een account aanmaakt bij Bux Zero via deze link dan krijgen wij beiden een gratis aandeel. Hierbij is het wel van belang dat je minimaal een euro op het account zet. Jij krijgt vervolgens ook een link die je aan je vrienden kan geven om zo ook weer gratis aandelen te ontvangen. Het grote voordeel aan Bux Zero is dat je hier commissievrij kan beginnen met beleggen. Is dat niet fantastisch?

Geld verdienen door andere voor je te laten werken

Geld verdienen doordat anderen voor je werken, is dat niet helemaal geweldig? Je doet niks en je krijgt wel geld! Daar tekenen we vast allemaal voor. Je krijgt dat voor elkaar op de volgende manieren.

Euroclix

Een van de manieren om anderen voor je te laten werken is via Euroclix, een website waar je geld kan verdienen door het invullen van vragenlijsten en shoppen. Ja, je leest het goed, geld verdienen met shoppen.

Als je een account aanmaakt, via deze link, dan krijg je al 150 punten (€1,95) cadeau. Zorg vervolgens dat mensen zich ook via jouw link gaan melden en dan krijg jij ook gratis punten plus een percentage van de punten. Super makkelijk om zo geld te verdienen.

Hoe langer je het geld laat staan, hoe meer je er voor terug krijgt. Als jij 50.000 punten weet te verzamelen, dan krijg je gewoon €850,-.

Affiliate marketing

De laatste manier om slapend geld te verdienen is affiliate marketing. Als mensen via jouw link een product kopen, dan krijg jij een percentage van de omzet. Een voorbeeld daarvan is het boek “Blondjes beleggen beter” wat ik in dit artikel noemde. Als jij via die link op Bol.com dat boek koopt (of iets anders) dan krijg ik een percentage van jouw aankoop. En het mooie is, jij betaald helemaal niks extra’s, maar ik verdien er wel makkelijk aan.

Wat is jouw ideale tip om geld te verdienen zonder moeite?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x