De 9 leukste series met business babes op Netflix

Hier ga je echt van genieten!

Films en series vind ik echt super leuk om te kijken als ik even niks te doen heb of even wil ontspannen. En uit al die leuke series en films kan je ook voldoende inspiratie halen, waardoor het nog een stuk leuker wordt om ernaar te kijken. Mijn 9 favoriete Netflix series met de leukste business babes staan hier nu op een rijtje. Deze series met business babes staan allemaal op Netflix en staan in willekeurige volgorde.

Emily in Paris

Een leuke serie over Emily, een vrouw uit Chicago die de kans krijgt om voor een bedrijf in Parijs te werken. Alles gaat daar anders in zijn werk dan ze gewend is. Ze wordt alles behalve hartelijk ontvangen, maar ze  trekt zich er niet van aan en weet zelfs gelieft te worden. Een heerlijke serie die ook direct ervoor zorgt dat je direct zin krijgt om naar Parijs toe te gaan.

The bold type

Drie beste vriendinnen die bij een magazine in New York werken en grootste dromen hebben voor hun carrière. Wat in deze serie heerlijk naar voren komt is dat als je iets wilt je dat ook kan bereiken. Zo hebben ze allemaal hele mooie dromen en gaande weg in de serie zie je er steeds meer van uitkomen. Helaas zit niet alles altijd even mee met ze en is er daarom ook genoeg drama tussendoor.

Girlboss

Girlboss is een serie over Sophia, de oprichter van Nasty Gal. In deze serie zie je precies hoe het bedrijf is opgericht en tot stand is gekomen. Daarnaast zie je ook hoe Sophia het zo’n onwijs succes heeft laten worden. Het mooie aan deze serie is dat het begint in een diep dal en dat je echt ziet dat het niet uit maakt waar je vandaan komt, als je iets wilt bereiken en je je er echt voor inzet kan het je hoe dan ook wel lukken. Dat zie je ook heel duidelijk in deze leuke serie naar voren komen.

Workin’ Moms

Zelf ben ik geen moeder en kan me daarom ook vaak helemaal niet vinden in series die echt puur over het moederschap gaan, maar deze serie was echt heerlijk. Moeders die ook nog een carrière hebben en gaande weg allemaal problemen veroorzaken, maar dit ook weten op te lossen. Het bevat wellicht extreem veel drama, maar het inzicht van deze serie is wel dat het altijd wel weer goed komt, hoe groot de tegenslag dan ook wel is.

How to get away with a murder

Deze leuke serie gaat over een groepje ijverige studenten die door een speciaal programma zich extra kunnen ontwikkelen bij hun docent, een top stafrechtadvocaat. Echter, er gebeurt vanalles waardoor het studeren steeds op een lager pitje komt te staan en er allemaal drama, lees moorden, opgeslost en uitgewist moeten worden. Natuurlijk blijft dit niet volledig ongemerkt en heeft de politie ook vanalles door en proberen ze er alles aan te doen om die moorden op te lossen met alle gevolgen van dien. Een les uit deze serie is een goede vraag, omdat het vooral veel drama is en het gewoon erg lekker weg kijkt. Maar als ik er dan toch eentje moet noemen: zorg ervoor dat je dealt met de dingen uit je verdelen zodat ze je niet blijven achtervolgen.

Lees ook: 5 inspirerende business babes om te volgen op Instragram

Suits

Nog een fantastische serie over advocaten. Nu spelen de mannen wellicht de grootste hoofdrol in deze serie, maar er zitten ook fantastische vrouwen in. En daarom vond ik dat deze serie wel in het rijtje thuis hoorde. Zo is de eigenaresse van het kantoor echt een topvrouw die mega veel bereikt heeft, maar er zitten meerdere power vrouwen in die voor mij echt een voorbeeld kunnen zijn.

The Queens Gambit

Deze serie gaat over een weesmeisje die geadopteerd wordt door een rijke familie. Het gaat allemaal niet  zoals het hoort in haar leven, maar in het weeshuis leert ze schaken en door de medicijnen die ze daar krijgt, blijft ze er maar mee bezig. Als ze wordt geadopteerd wil ze daar het schaken op gaan pakken, dit gaat niet helemaal zoals het hoort te gaan. Maar deze serie laat ook zien dat waar een wil een weg is. Uiteindelijk wordt ze een van de beste vrouwelijke schakers en schaakt ze over de hele wereld.

Queen of the South

Een serie die gaat voer een zakenvrouw die wellicht niet helemaal legaal bezig is, ze heeft namelijk een enorm drugsimperium. Haar man kwam te overleiden en zo rolde ze zelf de criminaliteit in. Uiteindelijk krijgt ze het voor elkaar om helemaal bovenaan te komen. Uit deze serie kan je beter wegblijven, de criminaliteit is niet heel handig om in te komen. Maar deze serie laat wel zien dat als je je angsten uit de weg gaat je kan komen waar je wilt.

Dynasty

Falon is in een goede familie met enorm veel geld geboren, maar dat zorgt niet direct voor happiness. Falon heeft enorme dromen en ambities en hoe je ook zou denken dat alles komt aanwaaien is dat zeker niet het geval. Ze heeft genoeg tegenslagen te voorduren door een vader die haar tegenwerkt of andere familiedrama’s die onstaan. Deze serie laat vooral zien dat ook al kom je uit een mega finicieel voorspoedig gezin het niet het ticket to success is.

Welke Netflix series met business babes zijn jouw favorieten? Laat het me weten in de reacties.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x