29 april was ik bij de lancering van de nieuwe menukaart van Baker and Moore. Dit is een lekkere en healthy hotspot in het centrum van Rotterdam. Bij de lancering was ook het zusje aanwezig, Baker’s Dough en ook daarvan mochten we genieten. 

Baker and Moore

De nieuwe menukaart van Baker and Moore

Van de menukaart heb ik heel veel mogen snoepen in kleine hoeveelheden, de normale grootte zou ik nooit opkrijgen. Om 2 uur mochten wij komen en ik had gelukkig nog geen lunch op, er was zoveel lekkers uit te kiezen. Carrotcake overnight oats, sandwiches, salades en allemaal nieuwe lekkere drankjes. Ook hadden we twee toetjes, we mochten hapjes kiezen van Sue en Rose & Vanilla. En tot slot mochten we een bakje laten vullen met koekjesdeeg van Baker’s Dough.

Hier vind je de nieuwe menukaart.

Baker and Moore taartjes

De drankjes en mijn gevulde bordje

Mijn lievelingsgerecht

Dit is een lastige, ik heb echt zoveel lekkers op. Havermout neem ik eigelijk alleen in de ochtend, dus als ik hier zou ontbijten is dat zeker de grootte winnaar, want havermout is gewoon een waanzinnig lekker en bovendien gezond ontbijt. Maar nu de lunch, zou ik als sandwich voor de Veni Vidi Vici gaan, een broodje met Spianata Romana, truffel mayo, een gekookt eitje, sla en pijnboompitjes. Dit vond ik namelijk een hele lekkere combinatie. Als salade vond ik de season salat het lekkerste, een vegan salade met heel veel groente, waaronder pompoen.

Lees ook: Nhow Rotterdam, lekker eten kan je hier wel | Hotspot

Wat vind jij van de nieuwe kaart?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x